czy ktos moze polecic dobry fotolab w poznaniu odbitki 20 x 30 i wieksze .... gdzie warto zrobic a czego sie wystrzegac, nie chce wtopic i utopic kasy....
za zyczliwe podpowiedzi z gory dziekuje
dobry fotolab w poznaniu?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
No właśnie, przyłączam się do pytania, podobno jest coś przy Placu Traugutta (wiaruchna z eki mówi na to Pętla Jeżycka)? -
Nom, Mig-Foto na Ogrodach jest orajt.
Jeszcze jeden Kodak na Dąbrowskiego zaraz koło kina Rialto, ale tam jest tyci mniej orajt.
Na Ogrodach z kolesiami wszystko dogadasz.is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...Komentarz
-
Jestem zgodny w tej kwestii. Ich stronka www.emigfoto.plOstatnio edytowany przez krzypol; 2106.Komentarz
-
Komentarz
-
A czy ktoś z forumowiczów testował Cieślawskiego na Wilczaku bądź niedaleko Starego Rynku jest Foto-Gajek (Kodak) ??Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego
+Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP 
Moje wypocinyKomentarz
-
Ej no - taka cisza - jakieś fopa popełniłem mówiąc o tych dwóch miejscach czy co ??Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego
+Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP 
Moje wypocinyKomentarz
-
Cisza jak cisza - ja tam leniwy jestem, i robie odbitki tylko w Kodaku na Dąbrowskiego - jakość dobra, no i 150m od domu
Tako rzecze Watson.
/// //Galeria przejściowaKomentarz
-
No tak... jak byśmy zrobili ranking "wywoływalni zdjęć", to może by nawet doszło do jakijś konkurencji między nimi. Wiele osób pracujących w takich punktach wchodzi na nasze forum. ...i by było pewnie gadanie w pracy przy kawie rano który punkt ma więcej "gwiazdek"
może by i ich to trochę jeszcze pogoniło. ja kiedyś dałem zdjecia do wywołania Professionalnie obrobione przez kolegę który zajmuje się tym zawodowo (juz nie będę pisał skąd jest ale nie z Polski, choć w Polsce mamy także specjalistów od tego), no i mi tak wywołali że widziałem sam zielony kolor. Oczywiście zdjęcia miały lecieć na konkurs i nie poleciały bo się nie nadawały. Uprzejmość była jednak tak suża że nie zgodzili się w punkcie zrobić tego jeszcze raz, no a zapłacić musiałem. Wiadomo odbitki dośc duże i ok 40 zdjęć także trochę zapłaciłem. Szkoda że niema maszyny ( a może jest) do odbarwiania wywołanych już zdjęć)
Pozdrowionka!!!
Komentarz
-
A zdjęcia średnioformatowe, w kwadracie, gdzie można w naszej kochanej stolicy Wielkopolski wywołać?
Wie ktoś? Mam parę kwadratowych zdjęć, ale nie chcę żeby mi je poprzycinali :/
Komentarz
Komentarz