Co to jest Stoffen??

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Jacek S.
    Coś już napisał
    • 2006
    • 67

Co to jest Stoffen??

P.S. Na forum i na google.pl nie znalazłem.. :wink:
    350 + BG-E3 + KIT + CANON 70-200 F/2,8 + Extender 2x II + SIGMA 17-70 + CANON 50/1,8 II + 580EX + RAYNOX + Helios 44M4 + MC Zenitar 16/2,8 + TK 2M + Valbon CX-540 + CANON POWERSHOT PRO 90 IS + TROCHE LAMP, TEŁ, Jakaś Bigma by się przydała.. CDN.
  • ukasz
    Uzależniony
    • 2004
    • 595

To słabo szukałeś
    Nie stoffen lecz stofen.

i pierwszy link:

https://ssl.allegro.pl/item113025258..._wysylka_.html

Komentarz

• jatzzek
      Początki nałogu
      • 2006
      • 355

hmm..pewnie dlatego ze pisales przez "ff". wpisz stofen a najlepiej sto-fen. a tak w ogole to jest to po prostu nasadka rozpraszajaca (zmiekczajaca) swiatlo z lampy blyskowej.

pzdr
      why waste your time looking for proof?
      what if the answer is never the truth?

Komentarz

• Zielony
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 2928

A nie prościej wpisać w google: Stefan?
        sigpic

Komentarz

• Jacek S.
          Coś już napisał
          • 2006
          • 67

Dzięki, juz wiem, źle pisałem. Słuchajcie, a do czego przydaje się ten dyfuzor np. w studio??
          350 + BG-E3 + KIT + CANON 70-200 F/2,8 + Extender 2x II + SIGMA 17-70 + CANON 50/1,8 II + 580EX + RAYNOX + Helios 44M4 + MC Zenitar 16/2,8 + TK 2M + Valbon CX-540 + CANON POWERSHOT PRO 90 IS + TROCHE LAMP, TEŁ, Jakaś Bigma by się przydała.. CDN.

Komentarz

• Avadra_K
            Uzależniony
            • 2006
            • 580

Zamieszczone przez Jacek S.
            Dzięki, juz wiem, źle pisałem. Słuchajcie, a do czego przydaje się ten dyfuzor np. w studio??
            Na przykład do r obienia zdjęć Ja rozumiem, że to jest dział "Dla początkujących" ale........ wystarczyło poczytać posty które Ci koledzy wskazali i po temacie.:rolleyes:

(sztuka nie ma wroga, chyba że w ignorancie )

- słabym głosem zapytała Małgorzata. - - zachrypiał - . "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow

Komentarz

• ukasz
              Uzależniony
              • 2004
              • 595

a w studio będziesz używał lampy na stopce?

Komentarz

• Jacek S.
                Coś już napisał
                • 2006
                • 67

W takim domowym ministudio mam dwie lampy błyskowe z parasolami, ale niestety nie chcą błyskać wtedy, gdy ja tego chce, więc używam 580-tki i odbijam od ściany.. Niestety nie moge wciąż uzyskac efektu jednej strony ciała oświetlonej, a drugiej zacienionej...

Komentarz

Pracuję...