Co to za szkło?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Jest to manualne szklo z mocowaniem FD. Aby podpiac je do EF potrzebna jest specjalna przejsciowka, ktora nie dosc, ze jest malo popularna, pogarsza jakosc optyczna to w dodatku nie jest tania. -
Komentarz
-
Komentarz
-
To szkło to prawdopodobnie optyczny odpowiednik popularnego EF 50/1.8, więc cała zabawa z przejściówkami raczej nie ma sensu...Komentarz
-
myślę, ze wszystko działa.... w takim szkle co ma nie działać. weź sobie jakiś manualny aparat (canon t50, t70, AE-1, A-1, T-90) i sprawdź czy działaOko plus aparat - dobrana para.
Komentarz
-
Jak patrze na drugie wydanie popularnego 50/1.8 to aż nie chce mi się wierzyc ze to jest choc podobnie(mówie o jakosci wykonania). Cóż... chyba tylko sprzedać to pozostaje...
Komentarz
-
nie sprzedasz tego szkłą za drogo.... jeśli wogóle to uda Ci się go sprzedać za 100 złotych może... lepiej dokup sobie jakieś body - najtańsze t50 albo AV-1 pewnie do stówy sie wyrobisz i pstrykaj slajdy
Oko plus aparat - dobrana para.
Komentarz
-
To może podobne pytanie:
czy szkiełko SIGMA 28-200 Aspherical AF które było podpięte do EOSa 300 bedzie bez problemów pracowało z cyfrowymi EOSami?Komentarz
-
Faktycznie podobne pytanie...
is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...Komentarz
-
-
Wzrokowo sprawia zdecydowanie lepsze wrazenie niz 50mm 1.8 II
Ciekawe czy optycznie też
To jak to jest z tymi szkłami od analogowych EOSów? To już jest bagnet EF. Zadziałają bez przeszkód z np 350D?Komentarz
-
http://canon-board.info/showthread.php?t=599
Czyli w skrocie - starsze Canony EF powinny dzialac bez problemu. Starsze Sigmy raczej nie beda dzialac (jesli juz to tylko na pelnej przyslonie) a im starsze tym mniejsza szansa na rechipowanie w serwisie.Komentarz
-
-

Komentarz