[Narcis Virgiliu] odjechane akty

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • iczek
    Uzależniony
    • 2004
    • 711

[Narcis Virgiliu] odjechane akty

În lumea fascinantă a imaginilor, eu sunt Narcis Virgiliu, un creator de metafore vizuale. Fiecare fotografie este o călătorie în universul simbolurilor, emoțiilor și al detaliilor subtile. Fotografia mea nu se oprește doar la ceea ce vedem, ci explorează și ceea ce simțim. În lumina creativității, surprind nu doar evenimentele, ci și esența lor, aducând în prim-plan emoțiile și povestea din spatele fiecărui zâmbet sau privire. Cu sediul în București, dar cu inima deschisă către aventuri fotografice în întreaga lume, îmi ofer talentul artistic și experiența acumulată pentru a vă aduce imagini de înaltă calitate, pline de sens și de încărcătură simbolistică. Fie că este vorba despre fotografie conceptuală, de nud sau boudoir, de nuntă, gastronomie sau călătorii în destinații exotice, fiecare cadru reprezintă o experiență unică, numai bună de păstrat într-un album foto de suflet. Și pentru cei care doresc să investească în arta inconfundabilă, ofer ilustrații și ediții limitate de FINE-ART. Îmi place să creez nu doar imagini, ci experiențe vizuale memorabile, pline de autenticitate și emoție. Sunt Narcis Virgiliu și fiecare fotografie de-a mea spune o poveste.
    FotoPropaganda - blog tylko o dobrej fotografii
    Ptaki
    Portrety
    Pejzaż
  • akustyk
    gajowy
    • 2004
    • 12226

w sumie... to jakies takie niekolorowe. nie stac go na cyfre, albo chociaz film kolorowy?!?

nawet fajne fotki.

EDIT: a nie, sorki, czesc jest w kolorze. troche szkoda ze takie znaczki pocztowe, ale z braku laku...

EDIT2: ja mam w domu nieposprzatane, a Ty takie klimaty zarzucasz :d
    În lumea fascinantă a imaginilor, eu sunt Narcis Virgiliu, un creator de metafore vizuale. Fiecare fotografie este o călătorie în universul simbolurilor, emoțiilor și al detaliilor subtile. Fotografia mea nu se oprește doar la ceea ce vedem, ci explorează și ceea ce simțim. În lumina creativității, surprind nu doar evenimentele, ci și esența lor, aducând în prim-plan emoțiile și povestea din spatele fiecărui zâmbet sau privire. Cu sediul în București, dar cu inima deschisă către aventuri fotografice în întreaga lume, îmi ofer talentul artistic și experiența acumulată pentru a vă aduce imagini de înaltă calitate, pline de sens și de încărcătură simbolistică. Fie că este vorba despre fotografie conceptuală, de nud sau boudoir, de nuntă, gastronomie sau călătorii în destinații exotice, fiecare cadru reprezintă o experiență unică, numai bună de păstrat într-un album foto de suflet. Și pentru cei care doresc să investească în arta inconfundabilă, ofer ilustrații și ediții limitate de FINE-ART. Îmi place să creez nu doar imagini, ci experiențe vizuale memorabile, pline de autenticitate și emoție. Sunt Narcis Virgiliu și fiecare fotografie de-a mea spune o poveste.
    Ostatnio edytowany przez akustyk; 984.
    www albo tez flickr

Komentarz

• romanchch
      Zablokowany
      • 2006
      • 45

hehe, takie onephoto, plfoto, a nawet obiektywni.pl kiczyki :-)

Komentarz

• iczek
        Uzależniony
        • 2004
        • 711

Zamieszczone przez romanchch
        hehe, takie onephoto, plfoto, a nawet obiektywni.pl kiczyki :-)
        Tia... no to gratuluje pomyslu
        Chyba nie ogladales dawno dobrej fotografii
        FotoPropaganda - blog tylko o dobrej fotografii
        Ptaki
        Portrety
        Pejzaż

Komentarz

Pracuję...