Jurek Plieth
27-11-2004, 11:28
Mam od bardzo długiego czasu następujący problem techniczny. Otóż dział Canon dSLR mam cały czas zaznaczony kolorkiem oznaczającym nieprzeczytane wiadomości. Wchodzę do środka i jedyny nieprzeczytany temat, który widzę to dlaczego dSLR z 21 listopada. W moim przypadku jest to temat 'zaliczony', a więc ewidenty błąd w programie obsługującym Forum. Pomimo tego temat otwieram, wychodzę z niego, ginie zaznaczenie o nieprzeczytaniu, wychodzę z tego działu i... kicha. Sytuacja powtarza się.
I tak w nieskończoność :cry:
Co z tym fantem zrobić?
Tomasz Golinski
27-11-2004, 15:17
Też to miałem. Chyba było to jakoś związane z moderatorskim cięciem topika. Poklikałem i znikło. Chyba pomogło jak wszedłem w stary "dlaczego dslr", ale nie pamiętam.
A czy opcja "zazancz wszystkie posty jako przeczytane" nie pomogła ?
Jurek Plieth
27-11-2004, 19:40
Zaznaczam wszystkie jako Przeczytane, ale po wyjściu z panelu Canon dSLR i po powrocie one są znowu odznaczone :cry:
Chyba było to jakoś związane z moderatorskim cięciem topika.
Taaa, jasne, zwalajcie wszystko na moderatorow :P . ONI sa wszedzie i tyle :P :?
Zaznaczam wszystkie jako Przeczytane, ale po wyjściu z panelu Canon dSLR i po powrocie one są znowu odznaczone :cry:
proponuję czyszczenie cookies w przegladarce a najlepiej całej zawartości - czyli plikow tymczasowych , stron offline itp
Jurek Plieth
28-11-2004, 00:11
proponuję czyszczenie cookies w przegladarce a najlepiej całej zawartości - czyli plikow tymczasowych , stron offline itp
Niestety nic to nie dało :cry:
Pszczola
28-11-2004, 10:04
Ktoregos dnia mialem ten sam problem co Jurek. Ale jakos tak sam sie rozwiazal (moze cos przy forum bylo w tym czasie 'grzebane'). Problem ciagle wystepuje?