Ściema ??
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
ogólnie to nic poza instrukcją nie widać ....
ale jeśli to prawda to wszyscy nabywcy 30D się wkur...
na oko to jest miożliwość update do 10Mpix i odkurzacza ....
ale osobiście wątpie .. -
-
a ja sie nie wk...
Ba. bede zyc dalej
pomijam, ze byloby niezgodne z cyklem wydawniczym cwanona.
pozdro.
f.7D, 30D, C17-40/4L, C24-105/4LIS, C70-300/4-5.6IS, T28-75/2.8, 580EX.II; KM DiMAGE Z3; Praktica L
Mój śmietnik
Komentarz
-
Zamieszczone przez DoMiNiQuEZdjecie przedstawia 30D. Pamietam je z ostatniej przedpremierowej podniety.
Dokładnie, nie ma się czym emocjonować. A poza tym czym się wkurzać? Postępem? To nie fotografia analogowa, gdzie body, które mają 30 lat są nadal wyśmienite.Komentarz
-
Wiesz, ze ta swiadomosc, ze nasza puszka juz nie jest super-hiper i ktos ma nowszy model ...z tym naprawde ciezko zycZamieszczone przez stdanieloA poza tym czym się wkurzać?
Komentarz
-
Zamieszczone przez DoMiNiQuEWiesz, ze ta swiadomosc, ze nasza puszka juz nie jest super-hiper i ktos ma nowszy model ...z tym naprawde ciezko zyc
Bo trzeba się skupiać na zdjęciach a nie na puszkach, to jest najwiekszy problem wiekszości forumowiczów, a to abberacja, a to winietuje, a jak powiększe na 300% zdjęcie to artefakty widać, no i co z tego? Róbmy zdjęcia i będzie fajnie...Komentarz
-
Tam jest jeszcze 3000D:-P. .....ale nie ma RAW-ów, nie biorę
:-D.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
WitamZamieszczone przez KolekcjonerTam jest jeszcze 3000D:-P. .....ale nie ma RAW-ów, nie biorę
:-D.
Było rok temu http://canon-board.info/showthread.p...ighlight=3000dKomentarz
-
Ta wiadomość była jeszcze przed premierą 30D, spójrzcie na datę - "Posted by Darren in our Canon category on January 23, 2006"40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW
Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.plKomentarz
-
Raczej to wygląda na zawracanie głowy."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
Komentarz