jak 350d współpracuje ze starszymi obiektywami?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • cezary browarczyk

jak 350d współpracuje ze starszymi obiektywami?

Witam. Planuję zakup 350D i chciałbym dowiedzieć się jakie starsze obiektywy pasują do Canona 350? Ciekawe modele można nabyć w komisach i allegro lecz nie wiem jak będą współpracowały z tym aparatem. Może ktoś ma doświadczenia z tymi obiektywami i chciałby przekazać je innym?
  • snow
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1145

EF raczej wszystkie działają. Sigmy nie a Tamrony nie mam pojęcia

Komentarz

• Jac
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 4813

bardziej to zalezy od konkretnego modelu szkla niz od apartu ;-) wiec wypisz sobie te obiektywy i poszukaj ich troche na forum, na 99% kazdy jest juz tutaj przez kogos opisany ;-)

jesli nie znajdziesz - to wtedy powiedz nam, a my ci pomozemy ;-)
      Instagram

Komentarz

• SenK
        Bywalec
        • 2005
        • 239

Jezoo... Jac, wiedziałem, że jestes konkretny, ale żeby az tak
        Canon..

http://senkowski.pl
        https://www.facebook.com/bartlomiej.senkowski

Komentarz

• Mac
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 2063

Zamieszczone przez SenK
          Jezoo... Jac, wiedziałem, że jestes konkretny, ale żeby az tak
          Oczywiście, że trzeba być konkretnym inaczej robi się paplanina. Poza tym ten temat był wałkowany na forum setki razy.
          EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B

Komentarz

• Kolekcjoner
            Obertroll
            • 2006
            • 18793

Co konkret to konkret. Ja Ci mogę powiedzieć, że działa bez problemu z plastikowymi Tamronami 28-80 i 80-200 (moja żona używa).
            "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
            Kapitan Wagner

Komentarz

Pracuję...