[amperior] Doda i Ingrid w Białymstoku
Zwiń
X
-
[amperior] Doda i Ingrid w Białymstoku
EOS 5Dkm3; EOS 50E; Canon 17-40L f4; Canon 100-400L; Canon 50/1,8; Canon 28-80 f3,5-5,6 IV; Carl Zeiss Jenna - Sonnar 135 f3,5 MC; Polar Hoya HMC i kilka roznych UV;
Tagi: Brak -
Hehe te z dodą Ci sie udały - ona ma naprawde zrypany łep ;p
Kawał dobrej roboty , z przyjemnoscia sie ogląda!Dzięki
ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p -
O... za barierki wszedłeś na forumowy identyfikator czy miałeś jakąś inną "przepustkę"?
Nie poszedłem... podobno było więcje ludzi niż ostatnio na Wiśniewskim
Komentarz
-
JA mam i tak do niej slabosc, jest na co popatrzec. :-)Zamieszczone przez alienHehe te z dodą Ci sie udały - ona ma naprawde zrypany łep ;p
Co do galerii troche sie powtarzaja ujecia, mogles troche "odsaczyc".
I ciutke za malo zdjec calej Dody - jak dla mnie ;-)
Co do sceny, byly tam jakies swiatla od przodu na muzykow ?Ostatnio edytowany przez szwayko; 311.Komentarz
-
Wolalem zdecydwanie pojsc na wystawe psow i pokazy lotnicze niz na Dode.. wiem ze byly w innym czasie, ale te dwie wczsniejsze imprezy tak mnie wykonczyly ze nawet jak bym chcial to bym nie dal rady
Do tego malo co mnie spadochroniarz nie.. przelecial 
Zostaw 8-15 fotek z jej wystepu a reszte out - za duzo takich samych kadrow.Komentarz
-
Szkoda , że nie wszedłeś na ISO 1600 bo tak to wiekszośc poruszona jest. pozdr.5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
"owszem, nadaje się na weekend do domku nad jeziorem, ale czy ona koniecznie musi śpiewać"* :-)Zamieszczone przez szwaykoJA mam i tak do niej slabosc, jest na co popatrzec. :-)
*cytat jest bodajże z Beksińskiego, który o ile dobrze pamiętam, w ten sposób wypowiedział się chyba o Sabrinie czy innej Sandrze
Ja chyba mam nawet przyczynę: dziura pomiędzy 40 a 100mm ;-)Zamieszczone przez szwaykoI ciutke za malo zdjec calej Dody - jak dla mnie ;-)
Tamron albo 24-105/4L IS by się przydał :-)Pozdrowienia, Tomek
Komentarz
-
-
Mysle ze nie jest zle, szczegolnie ze wzgl na ogniskowe i czasyZamieszczone przez kami74Szkoda , że nie wszedłeś na ISO 1600 bo tak to wiekszośc poruszona jest. pozdr.
ISO 1600 niestety jest brzydkie i go nie lubie
Zamieszczone przez CzachaZostaw 8-15 fotek z jej wystepu a reszte out - za duzo takich samych kadrow.
ok, przejrze i usune czesc
Oj Tomaszu chyba za wiele koncertow to nie fotografowalesZamieszczone przez Tomasz GolinskiNa koncerty to raczej coś w stylu 85/1.8. A tak, to ciemno i poruszone... IS na to nie pomoże.
I oczywiście za dużo ich.
z taka ogniskowa jak piszesz to nie ma za bardzo co robicEOS 5Dkm3; EOS 50E; Canon 17-40L f4; Canon 100-400L; Canon 50/1,8; Canon 28-80 f3,5-5,6 IV; Carl Zeiss Jenna - Sonnar 135 f3,5 MC; Polar Hoya HMC i kilka roznych UV;
Komentarz
-
-
Heh, odnosnie ciemnosci to zdania sa podzieloneZamieszczone przez Tomasz GolinskiZa wiele nie. Ale z 10 to tak.
Ale jeśli te zdjęcia nie są dla ciebie poruszone i za ciemne, to wątpie czy sie dogadamy
W domu na mojej matrycy wygladaly zdecydowanie jasniej wiec nie przerabialem, w pracy wygladaja bardziej ciemno, ale tez nie na wszystkich kompach
Pytalem kilku ludkow i im sie podobalo wiec nic nie zmienialem
Co do ostrosci: nie zalezy mi na super ostrych zdjeciach bo chyba nie o to chodzi
Musle ze teraz po przesortowaniu jest OK
Oczywiscie nie kozdego to zadowoli ale przeciez nie jestem profesjonalista tylko amatorem i mnie te rezultaty naprawde zadowalaja
Pozdrawiam ;-)EOS 5Dkm3; EOS 50E; Canon 17-40L f4; Canon 100-400L; Canon 50/1,8; Canon 28-80 f3,5-5,6 IV; Carl Zeiss Jenna - Sonnar 135 f3,5 MC; Polar Hoya HMC i kilka roznych UV;
Komentarz
-
Widze że u Dody to się na twarzy skupiałeś
Trzeba było szerzej :wink: Ogólnie troche ciasno na wszystkich prawie.
Komentarz
-
Wlasnie ogladalem twoja galerie z kultu i widze ze 300mm bylo w uzyciuZamieszczone przez Tomasz GolinskiZa wiele nie. Ale z 10 to tak.
Niestety nie zawsze da sie podejsc metr do gwiazdy by zrobic jej dobre zdjecie
Ja musze korzystac z tego sprzetu ktory mam i mysle ze to tez daje jakies efektyEOS 5Dkm3; EOS 50E; Canon 17-40L f4; Canon 100-400L; Canon 50/1,8; Canon 28-80 f3,5-5,6 IV; Carl Zeiss Jenna - Sonnar 135 f3,5 MC; Polar Hoya HMC i kilka roznych UV;
Komentarz
-
Słowo kluczowe: kalibracja monitora. Choćby przy pomocy jakichś adobe gamma i pasków szarości.
A jeśli ostrość Cię satysfakcjonuje, to nie wiem, po co ci L-ka
Mając 100-300 zrobiłbyś równie ostre, a czasem i ostrzejsze
Żeby nie było, że teoretyzuję http://tomaszg.pl/foto/06kopysc/ro20/img_2929.html
A zdjęć wciąż za dużo
ale ja też zazwyczaj mam za dużo, np. 20.
30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
lub poprzez PW wysłane do wybranego moderatora) posty odbiegające od tematu oraz niezgodne z 
Komentarz