czy moge prosic o opinie dlaczego warto kupic d30?? jezeli warto. dzieki
350d vs 30d
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
-
nie no, chyba chodzi o 30d.. byl juz watek 350d vs 20d wiec to IMO kolejna odsłona dawnych dylematow
.. IMO :wink:
Komentarz
-
-
Tylko nie wykorkuj nam zanim dojdziesz do ilości postów Viteza :wink:Zamieszczone przez świeżak30d zamieszaly mi sie klawisze... zestresowany jestem to moj 8 post
Komentarz
-
-
Jeżeli nie zależy Ci na 5 kl./s to kupuj 350D a resztę zainwestuj w dobre szkło.Canon 5D mkII + Battery Grip BG-E6; Canon 24-70 f/2.8; Canon 70-200 f/2.8L IS; Canon 100-400 f/4,5-5,6L IS; Sigma 180 f/3.5 APO EX Macro; Speedlite 580EX + Sto-Fen; Epson P-2000; Lowepro CompuTrekker AW; Lowepro NOVA 4; Manfrotto 055PROB+322RC2; TC-80N3Komentarz
-
Pewnie dostane warna za pusty post ale, LOL, mało sie ze śmiechu nie poszczałemZamieszczone przez snowTylko nie wykorkuj nam zanim dojdziesz do ilości postów Viteza :wink:
Can-on, can-off...Komentarz
-
Co ci się nie podoba w 350?Zamieszczone przez świeżak30d zamieszaly mi sie klawisze... zestresowany jestem to moj 8 post
ergonomia i plastik? zmieniaj
za wolny i niedokładny autofokus? zmieniaj
tunel i za mały i ciemny wizjer? zmieniaj
za mało fps? zmieniaj
za duże szumy na ISO800 i 1600? zmieniaj
brak spota? zmieniaj
za mały LCD? zmieniaj
jesteś snobem i chcesz mieć pasek na szyję z czerwonymi liniami
? zmieniaj
Komentarz
-
Komentarz
-
BraaaawoZamieszczone przez świeżakhmmm.. czyli sie nie wiele rozni, ok zostane przy 350 do czasu jak sie naucze robic zdjecia
Jak widac, sa takie pytania, ktore pozwalaja samemu sie zdecydowac :wink:Komentarz
-
Ostatni punkt mnie zainteresował - zmienili pasek ??- to chyba zmienię aparat :-D bo dzisiaj odpiąłem ten orginalny od 350 do mnie doprowadzał do.. złości delikatnie mówiąc - poobcierana szyja i strasznie niewygodnie się zawijało go na ręce - dzisiaj zapiąłem aparat na smycz forumową - od razu lepiej się trzyma w ręce - bo na szyi to się tego paska od 350D nie da za długo trzymać. Jak pasek lepszy to sie opłaca zmienićZamieszczone przez MMMCo ci się nie podoba w 350?
ergonomia i plastik? zmieniaj
za wolny i niedokładny autofokus? zmieniaj
tunel i za mały i ciemny wizjer? zmieniaj
za mało fps? zmieniaj
za duże szumy na ISO800 i 1600? zmieniaj
brak spota? zmieniaj
za mały LCD? zmieniaj
jesteś snobem i chcesz mieć pasek na szyję z czerwonymi liniami
? zmieniaj 
i jeszcze z czerwonymi liniami...
Pozdr
Artur5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz