[Krakowski Zlot CB] 16-17 wrzesnia

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • thorin
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1990

[Krakowski Zlot CB] 16-17 wrzesnia

2gi Ogolnopoloski Krakowski Zlot Canon-Board - 16-17 wrzesnia 2006

Pierwsze osoby przybywaja do Krakowa w piatek (15.09.2006). Konczymy sie bawic w niedziele (16.09.2006).

Plan imprezy nie jest do konca znany - prawdopodobnie wszystko wyjasni sie przed samym zlotem, choc nie ma co ukrywac iz atrakcje sa uzaleznione od pomyslowosci osob mieszkajacych w Krakowie i tu w ich strone wielki usmiech

Maja pojawic sie mapki jak i czym dotrzec do hotelu. Gdy juz poznamy ostateczne miejsce wieczornego spotkania w sobote rowniez powinien pojawic sie jakis plan dotarcia.

UWAGA. ZNACZNA WIEKSZOSC OSOB NOCUJE W HOTELU "NAWOJKA".
    Hotel znajduje sie przy ul. Reymonta w Krakowie - http://www.nawojka.bratniak.krakow.pl .. jest to niedaleko od Rynku (10-15 min piechotą).

Ceny za pokoje:
    4 os za 140 zł (35 za szt.)
    3 os za 132 zł (44 za szt.)
    2 os za 110 zł (55 za szt.)

REZERWACJE SA JUZ DOKONANE. Spoznialscy zmuszeni sa do zalatwienia noclegu samemu. Byc moze sa jeszcze wolne miejsca w Nowojce - musicie to sprawdzic.

Ponizej lista osob ktore zadeklarowaly sie uczestniczyc w zlocie (na dzien 09.09.2006):
    1. Czacha
    2. Kubak82
    3. Venio
    4. p_lar
    5. Il fuoco
    6. thorin
    7. Tomasz Golinski
    8. towersivy
    9. mmsza
    10. Mac
    11. Avadra_K
    12. Bigmar
    13. stratus
    14. Metus
    15. westu
    16. rysib
    17. canis_lupus
    18. nastier
    19. czajna
    20. ags
    21. Routlaw
    22. Cyborg
    23. gonzo44
    24. Birez
    25. Pazurek
    26. liguidsound
    27. Kubaman
    28. Iza
    29. lochu
    30. beachcomber
    31. madallenka
    32. temol
    33. ripek
    34. grregorry1
    35. Cichy
    36. pst
    37. arturs

----------------
    stara wiadomosc

Witam !

Po ustaleniach z tego watku - http://canon-board.info/showthread.php?t=12886
    Doszlismy do consensusu zeby ponownie spotkac sie w Krakowie, z zeszloroczna zlotowa wiara jak i z nowymi lub nieobecnymi podowczas uzytkownikami, w tej chwili watek jest bardzo bladym szkicem zlotu Prosimy o zgloszenia i wypowiedzi na temat terminu, czasu trwania (jeden dzien, dwa dni), oraz o wszelakie pytania/watpliwosci/propozycje.

Pozdrawiam
    krzysiek

• Czacha
    fotograf
    • 2004
    • 4868

Ja z mila checia sie przejade Oficjalnie date ustalmy na 16-17.. ale ja to bym przyjechal juz moze nawet w piatek?

PS. Ktos z B-stoku jeszcze jedzie? Mozna by skoczyc autkiem.. jesli nie bedzie kompletu miejsc to mozemy kogos zgarnac po drodze
    https://www.piotrczechowski.pl

Komentarz

• Kubak82
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 2348

ja tez sie stawie 8)

co do planu - moze, jesli da rade zorganizowac 2 dniowy zlot, polaczyc Krakow z Jura to w sumie rzut beretem (czy jak tam sie w innych czesciach polski mowi ) a i fajne urozmaicenie

aaa, moze ktos z Krakowa mialby jakies info odnosnie "kimania" w miescie - co, gdzie za ile ??

Komentarz

• thorin
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1990

W zeszlym roku kimalismy w hotelikach i hostelach, ja mialem pokoik 10 minut piechota od rynku za 40 zl za noc jesli dobrze pamietam, a Jura to bardzo fajny pomysl, tylko czym tam dojechac z Krakowa ?

Komentarz

• Kubak82
          Pełne uzależnienie
          • 2006
          • 2348

Zamieszczone przez thorin
          Jura to bardzo fajny pomysl, tylko czym tam dojechac z Krakowa ?
          jesli nic do wrzesnia sie nie zmieni to pewnie przyjade swoim wehikułem (dlatego pytam o nocleg bo bewnie bez piwka sie nie obejdzie ;-) ).. jesli zbierze sie pare osob z autami to mysle ze z dojazdem nie bedzie problemu

Komentarz

• Czacha
            fotograf
            • 2004
            • 4868

Ja i tak nie mam planow na urlop we wrzesniu wiec Jura mi pasuje.. ale najlepiej "przed" zlotem, a nie po.

Rowniez podrozuje autem.

Komentarz

• Kubak82
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 2348

Zamieszczone przez Czacha
              Jura mi pasuje.. ale najlepiej "przed" zlotem, a nie po.
              w sumie ja tez o tym myslalem :-) .. moze od razu spotkajmy sie w Jurze (jakies miejsce sie ustali) a potem dojedziemy do Krakowa i tam reszta zlotu (jakies nocne focenie+knajpka+kimanie+dzienne focenie )

Komentarz

• Czacha
                fotograf
                • 2004
                • 4868

Po pierwsze.. i najwazniejsze - gdzie spimy i za ile? Pytam juz o sam Krakow. Dobrze by bylo miec zaklepane miejsce noclegu. Jak to organizujemy? Kazdy sobie sam rezerwuje, czy ktos z Krakowa to zrobi dla grupy? Wplacamy jakas zaliczke tej osobie na konto?

Prosze wiecej szczegolow. Zostal tylko miesiac..

Takie rzeczy jak Jura dogadamy w innym watku i w mniejszym gronie osob, tych ktore zdecyduja sie wziac w tym udzial.

Komentarz

• Kubak82
                  Pełne uzależnienie
                  • 2006
                  • 2348

ja bylbym za tym, aby zamowic dla wszystkich.. pytanie, czy ktos z Krakowa moglby sie tym zajac !? jak wroce to pogoogl'uje po hotelach itp.. thorin - pamietasz moze namiary na to zeszloroczne lokum ??

Komentarz

• Routlaw
                    Uzależniony
                    • 2005
                    • 983

Prawdopodobnie w ten weekend będę pod Krakowem to chętnie się z towarzystwem spotkam..
                    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Komentarz

• Kubak82
                      Pełne uzależnienie
                      • 2006
                      • 2348

co powiecie na TO lub TO .. IMO wazna jest zarowno cena jak i polozenie - stad moja propozycja..

edit: jest jeszcze to:
                      - http://www.djhostel.pl/
                      - http://www.urlopwpolsce.pl/link.php?id=2309
                      - http://www.hostelrynek7.pl/ (blizej juz sie chyba nie da
                      Ostatnio edytowany przez Kubak82; 4962.

Komentarz

• pazurek
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 1294

Zamieszczone przez thorin
                        W zeszlym roku kimalismy w hotelikach i hostelach, ja mialem pokoik 10 minut piechota od rynku za 40 zl za noc jesli dobrze pamietam
                        Noo, tym razem to nie ma mowy zebys spal gdzies indziej niz w hostelu na rynku.

http://plfoto.com/4986/autor.html

Komentarz

• thorin
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 1990

Zamieszczone przez Kubak82
                          thorin - pamietasz moze namiary na to zeszloroczne lokum ??

fakturke nawet znalazlem, za nocleg w dwuosobowym pokoju dla dwoch osob, zaplacilem 80 zl, ale nie maja chyba strony www, wiec podaje dane teleadresowe...

Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli
                          ul Garbarska 1
                          tel/fax 422-30-26 (kierunkowy na krakow 0-12 prawda ?)

wychodzi sie z rynku florianska pozniej za barbakanem idzie w strone jakiegos targowiska i jest sie juz tuz tuz, mily wieczorny spacer do hoteliku rcepcje chyba maja calodobowa z tego co pamietam, bo nawet o 24 nam otwarli, standard ? no meble maja nowe ale kolorowych scian, cudnych abazurow, parkietu z mahoniu czy loza z baldachimem sie nie spodziewajcie ot zeby przenocowac, w zeszlym roku zalatwialismy wszystko na wlasna reke i niech ta wspaniala tradycja zostanie podtrzymana

Zamieszczone przez pazurek
                          tylko pod warunkiem ze ruda ukoi moje skolatane nerwy przed snem

Komentarz

• muflon
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 6763

Studentki Robicie apetyt, nie powiem ;-)
                            zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• Jac
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 4813

dzieki paz!, teraz to napewno "żona" mnie pusci .... bokiem ;-)
                              Instagram

Komentarz

Pracuję...