Rodos - wrzesien 2006

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zdz
    Dopiero zaczyna
    • 2006
    • 47

Rodos - wrzesien 2006

Wybieram sie na Rodos we wrzesniu. Prosze o rade co fajnego mozna pofocic i ewentualnie jakies porady dotyczace focenia na miejscu.
    Dzieki
    Canon 350D + Tamron 17-50 2.8, Lampa 430 EX, Battery Gripp, Sigma 70-300 DG APO, Kingston 1GB x 3, Canon 50mm f/1,8
  • akustyk
    gajowy
    • 2004
    • 12226

zobacz:
    http://www.trekearth.com/gallery/Europe/Greece

Getty Images France. Find high resolution royalty-free images, editorial stock photos, vector art, video footage clips and stock music licensing at the richest image search photo library online.

i wybierz sobe co Ci sie podoba
    www albo tez flickr

Komentarz

• Ted
      Bywalec
      • 2004
      • 143

Bylem w zeszlym roku... Nie wiem w ktorej czesci bedziesz mieszkal, ale na pewno Lindos i samo Rodos . Na doline motyli bym sie nie nastawial, dla mnie to przereklamowany wyciagasz euro od turystow - we wrzesniu juz za pozno na wycieczke tam.

Komentarz

• zdz
        Dopiero zaczyna
        • 2006
        • 47

Zamieszczone przez Ted
        Bylem w zeszlym roku... Nie wiem w ktorej czesci bedziesz mieszkal, ale na pewno Lindos i samo Rodos . Na doline motyli bym sie nie nastawial, dla mnie to przereklamowany wyciagasz euro od turystow - we wrzesniu juz za pozno na wycieczke tam.
        Ja jade do kalithea 5km od Rodos i 4 km od Falikari albo jakos tak. Czy warto wypozyczyc samochod i zrobic objazd wyspy?
        Canon 350D + Tamron 17-50 2.8, Lampa 430 EX, Battery Gripp, Sigma 70-300 DG APO, Kingston 1GB x 3, Canon 50mm f/1,8

Komentarz

• Olgierd
          Coś już napisał
          • 2006
          • 76

Weź koniecznie samochód na jak najdłużej. Wyspa jest małą i można ją dokładnie obfotografować. Polecam "tubylcze" wybrzeże i miejsce z załączonej fotki...

Komentarz

• Ted
            Bywalec
            • 2004
            • 143

dokladnie, tylko w jakies "sprawdzonej" wypozyczalni, zeby Cie nie nacieli. Poza tym uwaznie czytaj ubezpieczenie, czesto pisze ze tylko po drogach asfaltowych mozna jezdzic i jak wrocisz zakurzonym samochodem to sie czepiaja. Warto tez wybrac sie wycieczka morska na jakas inna wyspe, ja bylem na wyspie KOS - latwo kupic samemu bilet i poplynac na caly dzien.

Komentarz

Pracuję...