Znakomita galeria agencji VII Photo !!!
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
musze przynac, choc przejzalem pobieznie, ze zdjecia sa naprawade niesamowite.Przynajmniej na mnie zrobily duze wrazenie. Moze moj autorytet w tej kwesti niejest zbyt ogromny to jednak uwzam ze sa naprawde godne podziwu... -
nie ma co się dziwić że fotografie są tam takie dobre, w końcu same sławy światowej fotografi reportarzowej
Galeria robi wrażenieKomentarz
-
a najfajniejsze jest to, że tak na prawde każdy moze zrobić takie zdjęcia.... oczywiście może nie na wojenkach.... ale przecież miejsce nie ma znaczenia... spróbujcie jeden z drugim i trzecim zrobić świetny reportaż np. o swoich sąsiadach... dzieciakach z podwórka.... robotnikach na budowie trzy ulice dalej....Oko plus aparat - dobrana para.
Komentarz
-
"Prawie robi wielką różnice" :wink:Zamieszczone przez zanussia najfajniejsze jest to, że tak na prawde każdy moze zrobić takie zdjęcia.... oczywiście może nie na wojenkach.... ale przecież miejsce nie ma znaczenia... spróbujcie jeden z drugim i trzecim zrobić świetny reportaż np. o swoich sąsiadach... dzieciakach z podwórka.... robotnikach na budowie trzy ulice dalej....
Przez ciebie będe teraz siedział i oglądał całą noc
Komentarz
-
miłego odbioru.... ja po prostu wymiękam na większościa tych zdjęć....Oko plus aparat - dobrana para.
Komentarz
-
ja tez wymieklem jak mi zablokowala copy /paste________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel KantKomentarz
-
A ja choćby z tego powodu tam wlazłem, żeby sprawdzić czy rzeczywiście
Poza próbą zmniejszenia mi okienka przeglądarki, żadnych blokad nie zauważyłem
Fotki można zapisywać, kopiować, nawet nie ma blokady na bezpośrednie ściąganie przez URL, o tak: http://www.viiphoto.com/pictures/Ant...-Night-001.jpg
Komentarz
-
a uzywasz IE? U mnie jest tak ze jak mam ta strona wlaczona nie dziala mi copy/paste we wszystkich programach - jest takich stron na necie pare ktore wykorzystuja jakis tam bug w MS IE________
Immanuel KantKomentarz
-
-
no i wszystko jasne - to dotyczy tylko IE i nakladek w rodzaju Avant Browser________
Immanuel KantKomentarz
-
To chyba wyrazna sugestia by przestac uzywac IE
.
A wszystkim nadzwyczaj przywiazanym do tej przegladarki dobra wiadomosc - najnowsza wersja IE bedzie miala wbudowany licznik pokazujacy ile aktualnie osob przeglada twoj komputer
Komentarz
-
Komentarz
-
nie no... przeciez od dawna wiadomo, ze Internet Exploder sluzy do przegladania sieci z Twojego komputera. i vice versa
a tak co do zdjec - nie wszystkie mi podchodza (niektore serie z daleka smierdza oklepanymi manierami), ale np. fotki Busha prywatnie z wielka ciekawoscia obejrzalem. a i o Bono ciekawe zdjecia sa...Komentarz
Komentarz