Allegro - knot -
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Nie bardzo jestem w temacie ... dlaczego uwazacie to za przekręt?1: Canon G5 + Speedlite 420EX, tuleja 52mm; UV Marumi MC-WPC 52mm; CF Kingston 512MB+32MB; torba; Velbon DX888; baterry pack
2: Praktica LB, CarlZeiss 35/2.8; Pentacon 50/1.8; Pentacon 200/4; pierścienie makro; osłona przeciwsłonecznaKomentarz
-
-
Jeżeli koleś uważa ten obiektyw za lepszy od tej L-ki to szkoda słów... jest leszy ale chyba cenowo
Komentarz
-
ale te fotki to na 18-55 niewygladaja za bardzo!
raczej na szklo klasy wyzszej! chyba ze wszystkie ( i tak byc moze robione powyzej f11)dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf
tylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.plKomentarz
-
Co się czepiacie gościa, patrząc po jego innych aukcjach trudno się spodziewać czegoś lepszego :wink:Komentarz
-
Przeciez wiadomo, ze ktos kupujacy taki spilowany obiektyw do cyfrowego body ma jakotakie pojecie, to co sprzedajacy wypisuje, to jest inna sprawa - kazdy sikorka swoj ogonek chwali
. Ja kupilem u tego goscia taki obiektyw, chociaz oczywiscie jakosci wiedzialem jakiej sie rzeczywiscie spodziewac
Poki co dziala bezproblemowo z D60, drazni troche mielenie w ciemnosci, ale poki co nie stac mnie na nic innego - jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma
Martin GorczakowskiKomentarz
-
-
No problem, bo ta "reklama" jest wyjątkowo bezczelna i generalnie w 100% nieprawdziwa...
A ten koleś to - o ile dobrze pamiętam - jakiś znany troll usenetowy...Komentarz
-
wprowadzony do sprzedaży tylko i wyłącznie w zestawie z 300D zabezpieczony przed możliwością zamontowania go w jakimikolwiek innym aparacie ponieważ jest lepszy niż najlepszy dotąd szerokokątny zoom canona 17-40 mm f4.0L warty nawet 4000 zl !!! .
Czemu jest lepszy ? Ponieważ to w zasadzie kopia 17-40 mm f4.0L tylko zminiaturyzowana i wepchnięta głębiej - co pozwala na uzyskanie znacznie wyższej jakości !!!
Buahahhahahahaa,
Komentarz
-
Opis nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Ale... gdyby w ramach swej bujnej fantazji chciał za to szkło 1000 zł to byłby przekręt. Ale za niecałe 375zł... to mniej niż u Tommiego
Komentarz
-
OK, zgoda - koles wciska farmazon az dudni, to fakt :-) Ale przeciez od razu widac, ze poluje na jelenia, ktory lyka tego typu obiecanki i slogany reklamowe jak karp wode, po czym kupuje odpowiednio zareklamowany towar na zasadzie kota w worku - nawet nie sprawdzajac czy opis zgadza sie z rzeczywistoscia.Zamieszczone przez KrzychuNo problem, bo ta "reklama" jest wyjątkowo bezczelna i generalnie w 100% nieprawdziwa...
A w tym momencie, skoro sprzedajacy nie stara sie klienta ocyganic finansowo (a wrecz przeciwnie - cene oferuje conajmniej uczciwa), niech sobie wypisuje farmazony w dowolnej ilosci. Jak sie ktos da na ten "marketing" nabrac i kupi w ciemno to jego broszka. Bedzie mial mocno przecietne szklo, ale za bardzo uczciwa cene. A to, ze jego oczekiwania (wybujale przez zabiegi sprzedajacego) nie do konca pokryja sie z rzeczywistoscia... coz, "slepa babka w karty nie gra"... jak to zwykl mawiac moj wujek.
Oszustem nie jest, co najwyzej mozna go okreslic "bajkopisarzem" ;-), wiec niech sobie wypisuje te kity... przynajmniej jest sie z czego posmiac
Komentarz
-
Ktoś pytał dlaczego uważamy to za przekręt - nikt tak nie uważa, umieściłem ten link w celu wywołania uśmiechu u wielu czytających ten opis
Komentarz
-
Re: Allegro - knot -
tragiczne...Zamieszczone przez radekbo
najbardziej żal mi ludzi, którzy nabierają się na tego typu oferty...[fotolog] faj3r.blogspot.com
[galeria] www.tgf.art.pl
----
EOS 40D | EF 17-40 f/4L | EF 50 f/1.4 | EF 70-200 f/4L | 430ex II | Manfrotto 055ProB + 141RCKomentarz
Komentarz