Dziś o 1:25 w TVP2 piwrwszy odcinek filmu dokumentalnego o tym marginesie fotoreporterów. Może ktoś wytrwały doczeka i sobie oglądnie
Paparazzi w TVP2
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
a jak by ogladal to moze by nagral i wrzucil na jakis serwer ( tymczasowo )?Canon? moze niedlugo! -
Może dotrwam, choc nie wiem czy to już kiedyś nie było nadawane. Jeśli to to samo to wg. mnie było słabe:wink:."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
Bez wątpienia. Pytanie czy znajdzie się taki "śmiałek"!Zamieszczone przez Triszersłabe nie słabe zarchiwizować ktoś może..."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
-
Bardzo ciekawe nie mogłem się oderwać!"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Podaj instrukcję co dalejZamieszczone przez Gibboneee, udało się nagrać wczoraj Nachtwey'a to uda się i dziś ;-)
Komentarz
-
Umieścisz to gdzieś ?? .... pewnie znalazło by się paru chętnychZamieszczone przez Gibboneee, udało się nagrać wczoraj Nachtwey'a to uda się i dziś ;-)
Komentarz
-
-
Może złożymy jakąś petycję na PW GibbonowiZamieszczone przez Zielony*tylko jak tu wytłumaczyć o co mi chodzi
Komentarz
-
Ale wogóle do TVP jest coraz bardziej beznadziejne, za dnia odgrzewają kotlety i tele-wenezuele a wartościowe rzeczy zaczynają się po 23. Dokumenty na 1ce i 2ce po północy. Żenia...Can-on, can-off...Komentarz
-
Niewiem czy chodizlo o jakis cykl dokumentlany czy o pojedynczy dokument. Jezli cos takiego bedize sie dizalo to dajcie znac na gg:1845667 to z nagraniem raczej niebedzie problemu.Mam DVDrecordera podbietego pod telewizor wiec zadnego problemu ze zrzuceniem tego potem na kompa
Komentarz
-
Komentarz