Brud w wizjerze

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Night_Visitor

Brud w wizjerze

Witam ! Mam pytanie. Od pewnego czasu w mojej 350 patrzac przez wizjer deneruja mnie drobinki kurzu osadzone na nim. Z poczatku mysalem,ze to na lustrze, bo przy zoomowaniu pozostaja nieruchomo w tych samych miejscach, jednak lustro jest czyste. Prosze o podpowiedz ja je usunać i gdzie sie najprawdopodobniej osadzily. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdro
  • gwozdzt
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 5780

http://canon-board.info/showpost.php...02&postcount=6
    Pozdrowienia, Tomek

Komentarz

• sv

Zamieszczone przez Night_Visitor
      Witam ! Mam pytanie. Od pewnego czasu w mojej 350 patrzac przez wizjer deneruja mnie drobinki kurzu osadzone na nim. Z poczatku mysalem,ze to na lustrze, bo przy zoomowaniu pozostaja nieruchomo w tych samych miejscach, jednak lustro jest czyste. Prosze o podpowiedz ja je usunać i gdzie sie najprawdopodobniej osadzily. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdro
      w moim 5d to mam jakies male zyjatko (co prawda juz niezywe, bo sie nie rusza , do tego mam jakies wlosy i cale mostwo innych niezidentydikowanych obiektow. poniewaz nie mam pojecia jak sie tego talatajstwa pozbyc, przyzwyczailem sie z tym zyc

Komentarz

• ms714033
        Bywalec
        • 2005
        • 176

Zamieszczone przez Night_Visitor
        Prawdopodobnie na matówce, jeżeli widzisz je przy patrzeniu przez wizjer. Jeżeli na zdjęciach to na matrycy.

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Serwis Canona na Żytniej, Warszawa - czysci matowki za darmo.

Komentarz

• caravaggio
            Bywalec
            • 2006
            • 121

Zamieszczone przez sven
            w moim 5d to mam jakies male zyjatko (co prawda juz niezywe, bo sie nie rusza , do tego mam jakies wlosy i cale mostwo innych niezidentydikowanych obiektow. poniewaz nie mam pojecia jak sie tego talatajstwa pozbyc, przyzwyczailem sie z tym zyc
            W 5D jeszcze sie mozna do syfow przyzwyczaic, ale w 350D... przypuszczam, ze tam drobinki kurzu zaslaniaja w ogole widok, wiec jestem w stanie zrozumiec frustracje autora topicu
            Ostatnio edytowany przez caravaggio; 6543.
            ;-)

Komentarz

• Night_Visitor

Jednak syf był na matówce. Przedmuchałem i jest ok. Dzięki za rad.e Pozdro

Komentarz

Pracuję...