EOS 500 czy EOS 300

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • homan
    • 2006
    • 13

EOS 500 czy EOS 300

Jak w pytaniu. Zaczynam przygodę z Canonem i chciałbym się dowiedzieć co lepiej kupić Eos 300 czy Eos 500. Co je rózni?
    EOS 450D, EOS 5, EOS 300
  • homan
    • 2006
    • 13

Aha. No i jeszcze w tej samej kwestii Canon Eos 3000N. Wiem , że mogę dane znależc w necie i własnie to robię ale zależy mi na opini ludzi , którzy taki sprzęt uzywają. To zawsze moim zdaniem bardziej wartościowe niz suche dane techniczne. Pozdrówka dla wszystkich!
    EOS 450D, EOS 5, EOS 300

Komentarz

• akustyk
      gajowy
      • 2004
      • 12226

zobacz tutaj:
      http://www.photozone.de/2Equipment/canoncamera.htm
      ale ja juz w skrocie odpowiem: 300. 500 mam i na 300 bym w kazdej chwili wymienil
      www albo tez flickr

Komentarz

• gwozdzt
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 5780

Zamieszczone przez homan
        Jak w pytaniu. Zaczynam przygodę z Canonem i chciałbym się dowiedzieć co lepiej kupić Eos 300 czy Eos 500. Co je rózni?
        skoro już decydujesz się na kliszaka, to czy naprawde nie dasz rady kupić 50/50E?
        Bije oba powyższe na głowę, wiem z praktyki, bo miałem 500 a potem 50.
        Pozdrowienia, Tomek

Komentarz

• homan
          • 2006
          • 13

Może i dał bym radę i słyszałem i czytałem, że powala wspomniane modele ale zamierzam uzywac tego Canona z obietywami Zeissa na m42 ponieważ znam je i wiem co są wartę (a są tanie) a fotografować lubię bardzo ale tylko...manualnie. Żadnych automatów, juz wystarczy wbudowany światłomierz:-P Jak myslicie warto mimo to dołozyć do eos 50e? Dzięki za odpowiedzi.
          EOS 450D, EOS 5, EOS 300

Komentarz

• akustyk
            gajowy
            • 2004
            • 12226

warto dolozyc ze wzgledu na solidniejsza, wieksza konstrukcje. 300 trzyma sie w lapie rownie biednie jak 350D.

z tym ze jesli chcesz tylko przyzwoity korpus z swiatlomierzem, to moze po prostu dobry korpus M42 (jakis Spotmatic?). albo ktoregos EOS-a 6x0?

300 i 500 sa mocno plastikowe. jak zalozysz byle szklo M42 to dysproporcja w solidnosci budowy bedzie dosc znaczaca (delikatnie mowiac). z autopsji moge powiedziec, ze to sprawia razem bardzo dziwne wrazenie
            www albo tez flickr

Komentarz

Pracuję...