Zmiana "właściciela" w G6, update.

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • NocnyMarek
    • 2006
    • 5

Zmiana "właściciela" w G6, update.

Witam!
    Czy ktoś mógłby mi pomóc zmienić "właściciela" w swoim aparacie? Jestem jego drugim użytkownikiem i po zrobieniu fotek w informacjach o zdjęciu pokazuje się info OWNER: "pierwszy właściciel. Jak to zmienić?
    Proszę także o pomoc we wgraniu nowego softu i strony gdzie mógłbym go ściągnąc.
    Pozdrawiam.
  • rasialdo
    Dopiero zaczyna
    • 2006
    • 19

..."Owner"-a można zmienić za pomocą softu znajdującego się na CD w który standardowo wyposażono aparat. Bodajże aplikacja nazywa się 'File Viewer Utility - ...ale głowy w tej chwili to nie dam sobie uciąć . ...to jest tam gdzie możesz sobie dograć nowy obrazek na "start-up"-ie.

... a tak btw. to chciałem się ze wszystkimi przywitać - to jest mój pierwszy post. . Mam nadzieję, że wkrótce nastąpi ciąg dalszy...

Komentarz

• NocnyMarek
      • 2006
      • 5

Hmm długo mnie nie bylo na forum, ale tej aplikacji nie ma pod model G6 tj "File Viewer Utility" zatem dalej jestem w punkcie wyjscia...

Komentarz

• jurek2112
        Zablokowany
        • 2010
        • 23

Ech, Marek, jestem pod wrażeniem Twojego uporu

Komentarz

• cezarycezary
          Bywalec
          • 2009
          • 122

Ja tez patrzac na daty postów...
          Canon F-1 + FD 24/1.4 Aspherical, 35/2 Concave, 85/1.8... oraz NEX-7 ( peaking Mode )

Komentarz

• NocnyMarek
            • 2006
            • 5

Ja sam się dziwię, że dopiero teraz do tego wróćiłem, ale za to z sukcesem Aplikacja zoombrowser EX zmianę właściciela umożliwia Jest dodatkowo do aplikacji z płyty update, zresztą do wszystkich aplikacji dołączanych z aparatem na płycie CD.

Dziękuję i pozdrawiam bo post raczej zakończony Trochę to trwało

Komentarz

Pracuję...