Znowu mi rece opadły.

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Nemeo
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1757

Znowu mi rece opadły.

Myślałem że nikt nie przebije naszego byłego prezydenta Lecha W. z jego bezsensownymi wypowiedziami ,ale jednak się myliłem.

Wiadomości WP z Polski i ze Świata - Wszystko co ważne. Prasa. Ciekawostki. Kultura. Gospodarka. Polityka. Nauka. Religia

Żadne krzyki nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne - powiedział Prezes Rady Ministrów Jarosław Kaczyński podczas swojego expose wygłoszonego w Sejmie w czwartek.

Tylko w Polsce "oszołomy" mogą zajść tak wysoko.
  • gwozdzt
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 5780

A to widziałeś (wiem, że już było na forum):

Mi nawet już ręce nie opadają, bo ich nie podnosze
    Pozdrowienia, Tomek

Komentarz

• luccass
      Coś już napisał
      • 2005
      • 53

Co racja to racja Nemeo!!!

Najlepsze zawsze jednak są te tłumaczenia, "mówił z głowy" "który inny polityk by tak potrafił" itd .... ale przecież nikt im nie narzuca tej formy!!!!!! Przecież mogą czytać!!

Dramat, w trzech odsłonach!!!!!!! nic więcej powiedzieć się nie da

doczekaliśmy się po pierwsze Lustracja po drugie rozliczenia a potem długo długo nic

Winnych z tamtych lat już nie odnajdą a czas biegnie obietnice polityczne czas realizować !!!!! Nie wiem kto się na to nabiera!!!!!

Komentarz

• Nemeo
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1757

Zamieszczone przez gwozdzt
        A to widziałeś (wiem, że już było na forum):

Mi nawet już ręce nie opadają, bo ich nie podnosze
        Może już czas się pomodlić o rozum dla rządu.

Komentarz

• gwozdzt
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 5780

Zamieszczone przez Nemeo
          Wiesz że to wcale nie jest zły pomysł. To by było coś tak jak homeopatia.
          Pozdrowienia, Tomek

Komentarz

• kane
            Początki nałogu
            • 2004
            • 293

ja juz tam sie nie odzywal bo juz dawno mnie to wszystko co widze zalamalo...
            Galeria

Komentarz

• JSK
              Początki nałogu
              • 2006
              • 318

Zamieszczone przez Nemeo
              Tylko modlitwy o zdrowie! O rozum już za późno!

Komentarz

• miszaqq
                Uzależniony
                • 2006
                • 678

Zamieszczone przez Nemeo
                Myślałem że nikt nie przebije naszego byłego prezydenta Lecha W. z jego bezsensownymi wypowiedziami ,ale jednak się myliłem.

Wiadomości WP z Polski i ze Świata - Wszystko co ważne. Prasa. Ciekawostki. Kultura. Gospodarka. Polityka. Nauka. Religia

Żadne krzyki nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne - powiedział Prezes Rady Ministrów Jarosław Kaczyński podczas swojego expose wygłoszonego w Sejmie w czwartek.

piekne q... piekne, dlatego wlasnie od pewnego czasu mieszkam tu gdzie mieszkam, a Polska to bardzo piekny kraj - na wakacje
                EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Komentarz

• Costus
                  Bywalec
                  • 2005
                  • 145

To jest po prostu dramat, farsa, kompromitacja.
                  Ostatni cytat należałoby chyba oprawić w złotą ramkę
                  "budowa 3 milionów mieszkań w najbliższym czasie nie jest nierealna. Można to zrobić, a jedyną taką realną przeszkodą, nie do przełamania jest niechęć obywateli do zakupywania mieszkań."
                  To tak jakby ktoś sobie kpił z nas w zywe oczy - z zamozności społeczeństwa, poziomu materialnego, kosztów zakupu 1 metra powierzchni mieszkalnej. Nie wiem czy wiecie w 2005 roku w Polsce oddano rekordową ilość w ostatnim dziesięcioleciu 114 tysięcy lokali Jakoś wychodzi mi że w takim tempie bez pomocy państwa (podatki, ulgi, zachęty, specjalne programy itd.) program PIS byłby realizowany przez ...coś ponad 26 lat!
                  Mieszkania w Warszawie po 4-6 tys. za metr sprzedają się jak świeże bułeczki. Dlaczego? - bo mówiąc ekonomicznie popyt znacznie przewyższa podaż. Deweloperzy realizują nadzwyczaje marże - tak naprawdę to koszt budowy 1 metra wciąż oscyluje w granicach 2 tys. zł
                  ...kto w sercu nosi zieloną gałązkę, może być pewny,
                  że wcześniej czy później siądzie na niej ptak śpiewający...

Komentarz

• Tomasz Golinski
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 8623

Czyli problemem jest nie brak pomocy państwa (która oczywiście jest zbyteczna i szkodliwa z samej natury), ale biurokratyczne utrudnienia.

Budowanie jest opłacalne, są chętni na zakup, ale jednak nie buduje się. Jedyne wyjaśnienie: biurokracja, plany zagospodarowania, łapówki, projekty, cała komuna.
                    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
                    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• _invictus
                      Bywalec
                      • 2006
                      • 143

hah, a tego 'rodzyna' to widzieliście??

genialne!

Komentarz

• Zielony
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 2928

Sorki za OT

sigpic

Komentarz

• Tomasz Golinski
                          Pełne uzależnienie
                          • 2004
                          • 8623

Hyhy, zgodze się, z naciskiem na słowo każdym. Precz z demokracją.
                          30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r

Komentarz

• Quadrifoglio
                            Początki nałogu
                            • 2006
                            • 364

Zamieszczone przez Nemeo

Moim zdaniem się czepiasz. Zwykłe przejęzyczenie.
                            Jakos do tej pory nikomu "nie udało się" załatwić tak prostej sprawy jak drakońskie kary dla chrzcicieli paliwa ... A te oszołomy właśnie przegłosowały ustawę która takich złodziei i oszustów będzie karała natychmiastowymi mandatami w wysokości od 20 tys do 1 mln zł plus ew do 5 lat więzienia. Można ? Tylko trzeba chcieć ten kraj zmieniać, a nie wyjeżdzać z niego albo mówić coś innego a robić zupelnie coś innego.

Tylko ty oszołomy myslą o zabieraniu pojazdów potencjalnym mordercom po kieliszku, tylko te oszołomy chcą szybkich sądów dla sprawców drobnych przestępstw, tylko te oszołomy chcą pokazać kto był ofiarą a kto kanalią za czasów PRLu ... nie będę wymianiał dalej bo zapewniam, że nie jestem mocherowym beretem ale doceniam to, co robią i chcą zrobić dobrego, by zmienić ten kraj na lepszy.
                            http://praca-magisterska.info
                            http://alfetta.pl

Komentarz

• Tomasz Golinski
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 8623

Zamieszczone przez Quadrifoglio
                              Tylko ty oszołomy myslą o zabieraniu pojazdów potencjalnym mordercom po kieliszku
                              A potencjalnych gwałcicieli będą kastrować?

Komentarz

Pracuję...