Pod adresem http://labs.adobe.com/technologies/l...rackingid=IFQT można siągnąc wersję beta dla Widnowsa Adobe lightroom
Adobe Lightroom Beta dla Windows pojawiło się
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Dzięki.Zamieszczone przez Nicrammożna siągnąc wersję beta dla Widnowsa Adobe lightroomthe silence is deafening -
Komentarz
-
Ja dostałem wiadomość od Adobe dzisiaj o 7:39Zamieszczone przez DiegoHehehe jesteś szybszy niż oficjalny newsletter Adobe
Mimo że jestem zapisany nic nie przysłali.jakieś D + sporo zapałuKomentarz
-
-
-
Powiem tak: C1 IMHO jak narazie kopie kuper A.LR
praktycznie w kazdym aspekcie, poza wygladem. Idealny program do rawów: wyglad lightrooma + algorytmy i now-how C1.
ps. tak wiem, wielu gryzie klawiatore na sam dzwiek slowa phaseone
Edit:
pracuje na czyms takim: http://bitcomputer.pl/product.php?id=3256 tylko mam 2 gb ram i smiga
po japonsku: jako-tako.
Ostatnio edytowany przez Diego; 892.

Komentarz
-
PotwierdzamZamieszczone przez Diegopracuje na czyms takim: http://bitcomputer.pl/product.php?id=3256 tylko mam 2 gb ram i smiga
po jakonsku: jako-tako.
P4 2.8 HT
2 Giga
80 Giga
300 Giga
grafika 256 mega
i to working mogło by szybciej znikać
Kluczową zmianą mogła by się okazać zmiana grafiki na 512 mega i Raptor na system i kolejne w Raidzie na storage.
A moje żale dotyczą pracy na .cr2 nie na .jpgthe silence is deafeningKomentarz
-
To nic nie zmieni przy obróbce foto.Zamieszczone przez gietrzyKluczową zmianą mogła by się okazać zmiana grafiki na 512 mega650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0Komentarz
-
Według informacji Adobe support zmieni się szybkość wyświetlania okien/palet oraz płynność przewijania fotek w Bridżu, tak pisał Jakub Jewuła z Krak.Zamieszczone przez piast9To nic nie zmieni przy obróbce foto.
Ja w katalogu często mam od 100 do 300 rawów...the silence is deafeningKomentarz
-
wydaje mi sie, ze po takiej zmianie roznica bedzie niezauwazalna.Zamieszczone przez gietrzyKluczową zmianą mogła by się okazać zmiana grafiki na 512 mega i Raptor na system i kolejne w Raidzie na storage.
dziwne nie jestZamieszczone przez gietrzyA moje żale dotyczą pracy na .cr2 nie na .jpg
bo to raczej nie jest program do obrobki jpg
Ostatnio edytowany przez DoMiNiQuE; 223.Komentarz
-
Ale "Working" szybciej nie będzie znikać.Zamieszczone przez gietrzyWedług informacji Adobe support zmieni się szybkość wyświetlania okien/palet oraz płynność przewijania fotek w Bridżu, tak pisał Jakub Jewuła z Krak.650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0Komentarz
-
Wiesz ja nie mam maka. Z programem mam doczynienia z godzinkę ;-)Zamieszczone przez DoMiNiQuEdziwne nie jest
bo to raczej nie nie jest program do obrobki jpg 
No ale jak masz na wczoraj wybrać 4 zdjęcia z 300 to coś cię strzela jak Bridż rwie zdjęcia zamiast je płynnie przewijać.Zamieszczone przez piast9Ale "Working" szybciej nie będzie znikać.the silence is deafeningKomentarz
-
Raczej nie, bo ta pamiec dot. tylko i wylacznie tekstur 3D wiec w 2D mozesz to olac. Procek+Ram+szybki HDD - to cie interesuje, grafa nie. Zreszta do obrobki zdjec to ja polecam Matroxa. Kolory nieporownywalnie lepsze niz jakakolwiek Nvidia czy nawet Ati:-|Zamieszczone przez gietrzyKluczową zmianą mogła by się okazać zmiana grafiki na 512 mega ...Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego
+Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP 
Moje wypocinyKomentarz
-
Dokładnie tak. Ja mam szybki dysk i 1GB Ramu, ale procek słaby i tnie bardzo.Zamieszczone przez tomaj_2Raczej nie, bo ta pamiec dot. tylko i wylacznie tekstur 3D wiec w 2D mozesz to olac. Procek+Ram+szybki HDD - to cie interesuje, grafa nie.
A co sądzisz o NVidia Quadro. Do 3d są bardzo dobre. Nie słyszałem o ich przydatności w 2d.Zamieszczone przez tomaj_2Zreszta do obrobki zdjec to ja polecam Matroxa. Kolory nieporownywalnie lepsze niz jakakolwiek Nvidia czy nawet Ati:-|I am FXKomentarz
Komentarz