Pilnie szukam fotografa lub firmy ktory/a...

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Grippen
    Dopiero zaczyna
    • 2004
    • 22

Pilnie szukam fotografa lub firmy ktory/a...

Witam!

Pilnie szukam fotografa ktory (za oplata oczywiscie) wypozyczy mi na jeden dzien sprzet oswietleniowy. potrzebuje dwie lub trzy lampy + softy lub parasolki (ze statywami oczywiscie). Pilnie musze zrobic sesje fotograficzna a nie jestem w stanie przywiezc sprzetu z UK. Moje zdjecia swiadcza chyba o tym ze na sprzecie sie znam z osoba wypozyczajaca moge tez spisac umowe itp.

pozdrawiam i czekam na kontakt
    Radek Lorenc

[email protected]
    Canon EOS 40D+Grip, 10D+Grip, EOS 30+Grip, Canon EF 24-105/4 IS L, Tamron 28-75/2.8 + Sigma 50/1.4 + Sigma 50-500 + 430EX + 3 x 4GB CF & 2 x 8GB + 055ProB+141RC + inne duperele no i może troszkę umiejętności
  • arturs
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 4196

Zamieszczone przez Grippen
    Pilnie musze zrobic sesje fotograficzna a nie jestem w stanie przywiezc sprzetu z UK.
    Witam..

Niestety nie dysponuję sprzętem którego szukasz ale skoro jesteś w Londynie to czemu nie możesz przewieźć sprzętu z UK ? Napisz może gdzie potrzebowałbyś tego sprzętu to może pomóc komuś dysponującemu takowym się określić - nie każdy jest chętny do wysyłania studia pocztą ;-)..

Przepraszam za OT i pozdrawiam
    Artur
    5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• Wiesiek_TGT
      Coś już napisał
      • 2005
      • 78

Trójmiasto

Skąd jesteś ?
      Mam w Trójmieście 2 x ELFO 500, 3 x softbox, 1 x plaster miodu, 2 x parasolka, statywy, radiowy wyzwalacz, 1 x 100 Ws made in china z softboxem, czasza, strumienica.

Pożyczę
      Pozdrawiam

Wiesiek
      506 070 646
      www.tgt.pl/galeria_wieslaw_czerniawski

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

Zamieszczone przez arturs
        Niestety nie dysponuję sprzętem którego szukasz ale skoro jesteś w Londynie to czemu nie możesz przewieźć sprzętu z UK ?
        Zapewne Radek jest teraz w Polsce i rzeczywiscie popelnil ciekawy blad ze nie napisal w jakim miescie aktualnie potrzebuje tego sprzetu .

Komentarz

• cood
          Coś już napisał
          • 2006
          • 94

Zamieszczone przez Vitez
          Zapewne Radek jest teraz w Polsce i rzeczywiscie popelnil ciekawy blad ze nie napisal w jakim miescie aktualnie potrzebuje tego sprzetu .
          niech zgadnę.
          Radek jest w Default City?

a.
          cood [czyt. kud]
          http://endofchaos.com - zrobiłem kilka galerii foto.
          przyszła też pora na moją własną www.adamstepien.com
          moja galeria na CanonBoard http://canon-board.info/showthread.php?t=10641

Komentarz

• gwozdzt
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 5780

Moje zdjecia... www.radek-lorenc.com
            [OT]
            przeglądałem zdjęcia, trafiłem na

Bez tytułu.jpg

i jestem w szoku jaką krzepę ma ta modelka

Miałem kiedyś dokładnie taki sam ruski wentylator, wagę to ma naprawdę słuszną (porządnych parę kg), a dziewczyna trzyma to w jednej rece i w dodatku "na obrotach"!
            [/OT]
            Pozdrowienia, Tomek

Komentarz

• Vitez
              zło konieczne
              • 2004
              • 19804

Zamieszczone przez gwozdzt
              a dziewczyna trzyma to w jednej rece i w dodatku "na obrotach"!
              Ale opiera o biodro .

Komentarz

• Grippen
                Dopiero zaczyna
                • 2004
                • 22

Tymczasowo przebywam we Wroclawiu a sesja ma sie odbyc w Poznaniu. To tak apropo lokalizacji. Co do sprzetu.Mam wlasny sprzet studyjny w UK ale nie wsadze go w samolot bo doleci w takim stanie ze nie bedzie nawet co zbierac... i dlatego mialem nadzieje ze wypozyczenie sprzetu na miejscu.

pozdrawiam
                Canon EOS 40D+Grip, 10D+Grip, EOS 30+Grip, Canon EF 24-105/4 IS L, Tamron 28-75/2.8 + Sigma 50/1.4 + Sigma 50-500 + 430EX + 3 x 4GB CF & 2 x 8GB + 055ProB+141RC + inne duperele no i może troszkę umiejętności

Komentarz

• mxw
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 2315

Tymczasowo przebywam we Wroclawiu a sesja ma sie odbyc w Poznaniu.
                  było gadać od razu :wink:
                  jakby nic innego nie wypaliło, to wal na priv - zapytam kolegę, może pożyczy

poza tym jest tu na forum kilka osób z poznania ze sprzętem... 8)
                  pozdro.,
                  m.

Komentarz

• Grippen
                    Dopiero zaczyna
                    • 2004
                    • 22

doskonale wiem ze sa w polsce osoby ktore maja taki sprzet ze glowa boli tylko narazie jakos nikt sie nie zglosil...

Komentarz

• Vitez
                      zło konieczne
                      • 2004
                      • 19804

doskonale wiem ze sa w polsce osoby ktore maja taki sprzet ze glowa boli tylko narazie jakos nikt sie nie zglosil...
                      Bo nie ma zadnej zachety, oferty, negocjacji, tzn jest ale malo zauwazalna (ja dopiero teraz, za czwartym przeczytaniem posta, zauwazylem).
                      Najbardziej prawdopodobne powody braku zgloszen:
                      - sezon urlopowy
                      - "co ja z tego bede mial?" (doprecyzowanie i podkreslenie oplaty)

Komentarz

• mor_feusz
                        Pełne uzależnienie
                        • 2006
                        • 1370

No co z ja odrazu zobaczylem ze kolega odplatnie chce pozyczyc sprzet. Co do ofert to raczej wlasciciele powinni cos zaproponowac.

Komentarz

Pracuję...