stelath reporter 300 aw

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kubak82
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 2348

stelath reporter 300 aw

pisze do uzytkownikow tej torby badz ludzi ktorzy mieli ja w rekach.. w necie nie umiem noigdzie tego znalezc a zdjecia sa niewyrazne - czy ta torba ma zamek laczacy klape z "czescia zasadnicza" tej torby wiem,, ze jest zamek szybkiego dostepu od gory ale interesuje mnie, czy klapa trzyma sie na czyms wiecej niz na tych dwoch plastikowych zatrzaskach .. z gory dzieki wielkie za odp.
  • sensitive
    Coś już napisał
    • 2006
    • 58

re:

Zamieszczone przez Kubak82
    ... czy ta torba ma zamek laczacy klape z "czescia zasadnicza" tej torby wiem, ze jest zamek szybkiego dostepu od gory ale interesuje mnie, czy klapa trzyma sie na czyms wiecej niz na tych dwoch plastikowych zatrzaskach .. z gory dzieki wielkie za odp.
    MA, MA + te dwa plastikowe zatrzaski.

EDIT: ... a zamek od góry jest mało użyteczny jeśli masz body + grip + np. 24-105 (za wąski otwór)

Pozdrawiam, sens...
    Ostatnio edytowany przez sensitive; 5492.
    ... bez info, IMO nieważne

Komentarz

• Kubak82
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 2348

Zamieszczone przez sensitive
      MA, MA + te dwa plastikowe zatrzaski.
      no i o to mi chodzilo dzieki wielkie - zamowienie juz poszlo

co do gornego zamka to przypuszczalem, ze to tylko taki "wodotrysk" choc moze na upartego lampe przez niego wyciagne .. zobaczymy.. tak czy siak - raz jeszcze dzieki za info.

pozdr.
      Ostatnio edytowany przez Kubak82; 4962.

Komentarz

• Oakhallow
        Początki nałogu
        • 2005
        • 258

Nie tylko wodotrysk. Da sie i body wyciagnac, lampe to bez problemu i spokojnie zmienic szkla.

Oakhallow

Komentarz

• sensitive
          Coś już napisał
          • 2006
          • 58

re: Oakhallow

Zamieszczone przez Oakhallow
          Nie tylko wodotrysk. Da sie i body wyciagnac, lampe to bez problemu i spokojnie zmienic szkla.

Oakhallow
          Tak, tak - IMO bardzo przydatna rzecz (jak już masz body z gripem na szyi - bo mnie się nie udało body z gripem i 24-105 wyciagnąć -> ale może kiepsko ciągnąłem ) np. 430EX jak i KIta spokojnie wyciągałem i podmieniałem także nie trzeba się bawić z rozpinaniem - a wówczas przeważnie czas szybko mija więc przydatne. :-)

Pozdrawiam, sens...
          ... bez info, IMO nieważne

Komentarz

• Kubak82
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 2348

Zamieszczone przez Oakhallow
            3mam za slowo .. jesli poczta sie sprawnie uwienie to moze juz jutro przekonam sie osobiscie

pozdr.

Komentarz

• leiho
              Bywalec
              • 2006
              • 117

SR 300 fajna torba, ma i zamek dookoła "pod" klapą, ma i szybki dostep, 2 zapinki plastik niestety), solidne "kółeczka" mocowania paska itd. Widzialem na allegro uzywana za 199, ale olać to, kupilem jakis czas temu w Fotostradzie po cenach allegrowych i jestem happy (pani za to ze płatne gotowkeą dała mi rabat 40 zeta hehe).

Komentarz

Pracuję...