Bardzo podnosi mi ciśnienie moja puszka.Dokręcam np 90-300,nastawa ostrości,potwierdzenie i wychodzi coś takiego bardzo bylejakiego(już nie chodzi o temat - to tylko przykład)
Pewnie Żytnia?
Zwiń
X
-
-
-
-
hm.... tutaj trudno wogóle coś powiedzieć o ostrości, ale IMHO jest ok (jak sie z 2cm przyjrzałem
)
Komentarz
-
Komentarz
-
Wrzuc większe na www.imageshack.us i podaj linka (ostatni adres jaki się tam pojawi), najlepiej takie 800x531 to przynajmniej cos bedzie mozna ocenić.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez snowWrzuc większe na www.imageshack.us i podaj linka (ostatni adres jaki się tam pojawi), najlepiej takie 800x531 to przynajmniej cos bedzie mozna ocenić.Komentarz
-
Komentarz
-
W!
Leee tam, 90-300 tak jak to zrobiles = norma, ja bym nie przejmowal sie i moze zrob mniej trawy nastepnym razem. Bo tu wyglada ze na ogon kota dawales AF (niech zgadne ze niekoniecznie centralny nawet...).
Jak chcesz mozesz w Gdansku do mnie puche przyniesc albo obiektyw to zobacze czy wszystko gra
ZdrowkoKomentarz
-
Ale ten kot ma niezadowoloną minę...650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0Komentarz
-
-
Sęk w tym,że mu ostrzyli na "niezadowoloną minę":smile:Zamieszczone przez FollmanCo sie dziwisz jak mu ostrzą na ogon
Komentarz
-
jeśli tak ostrzy "centralny" punkt AF to nieciekawie.... ale w tym obiektywie to norma (prawie) na cyfrakuZamieszczone przez BaloniewSęk w tym,że mu ostrzyli na "niezadowoloną minę":smile:30D; C17-40/4; C24-105/4; C70-200/2,8; C100/2,8 Macro; C 580EXKomentarz
Komentarz