[Warszawa] 25.06 niedziela - spotkanie - prawie jak zlot

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Tomasz Golinski
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 8623

[Warszawa] 25.06 niedziela - spotkanie - prawie jak zlot

Wybieram się do Warszawy z Metusem po odbiór szkła i umówiłem się z Jac-em na spotkanie/łażenie. Może zoo, może coś innego. Miałby ktoś ochotę jeszcze się dołączyć? Jesteśmy otwarci na propozycje

BTW. Jak się dobrze karty ułożą, to może i Kuchatek da radę.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

• Zielony
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 2928

Jak Kuchatek przywiezie prezenty to ja też na pewno przyjdę :-D
    A tak to... pewnie też Czekam na dokładniejsze info.
    sigpic

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Super... akurat w ten weekend mam dyzur telefoniczny i dalej niz na pare metrow poza dom wolalbym sie nie ruszac bo czasem musze z buta sie logowac zdalnie i naprawiac . Tak wiec mi termin niestety nie odpowiada

Komentarz

• Jac
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 4813

Potwierdzam, nie zaprzeczam ;-) ja juz sie jutro spotykam z Kuchatkiem i go bede meczyl zeby w niedziele sie pojawil ;-)...
        w niedziele zaczniemy wycieczke prawdopodobnie od gieldy foto pewnie ~9:00 a pozniej w zaleznosci od humorow.. albo w lewo albo w prawo ;-)
        Instagram

Komentarz

• stratus
          Początki nałogu
          • 2006
          • 398

Jeśli do niedzieli nic nie stanie na przeszkodzie to chętnie dołączę
          Rozumiem że poruszanie sie po mieście tylko komunikacją miejską bo jak pogoda się utrzyma to bez napojów chłodzących sie nie obejdzie
          Moje zabawki
          Moje zdjęcia

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Zamieszczone przez Jac
            Potwierdzam, nie zaprzeczam ;-) ja juz sie jutro spotykam z Kuchatkiem

Moze dacie sie namowic? - http://canon-board.info/showthread.php?t=12056

Bo ja na 15ta pracuje wiec sie popoludniami nigdzie nie wybiore ani w niedziele niestety tez nie

Komentarz

• Tomasz Golinski
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 8623

No brzmi ciekawie, ale musiałbym przyjechać dzień wcześniej... Hm.
              30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r

Komentarz

• Jac
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 4813

Ja raczej nie, bo nocne zwiedzanie tuneli PKP jakos do mnie nie przemawia... tym bardziej przed ich remontem... ;-)
                Instagram

Komentarz

• Tomasz Golinski
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 8623

No śmierdzieć tam troche musi. I ciemno trochę pewnie

Komentarz

• Routlaw
                    Uzależniony
                    • 2005
                    • 983

Zamieszczone przez Jac
                    ja juz sie jutro spotykam z Kuchatkiem i go bede meczyl zeby w niedziele sie pojawil ;-)
                    kurka dołączyłbym do Was, żeby chociaz mieć okazje Kuchatkowi postawić coś chłodnego za zakupy z NY jakie mi poczynił .

Jac puścisz SMSa jak będziecie wiedzieli co po giełdzie robicie? bo na giełde samą nie chce mi sie iść
                    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Komentarz

• Tomasz Golinski
                      Pełne uzależnienie
                      • 2004
                      • 8623

Wstępny plan to zoo. Chyba, że ktoś wymyśli coś lepszego.

Komentarz

• Zielony
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 2928

Zamieszczone przez Jac
                        ...W niedziele zaczniemy wycieczke prawdopodobnie od gieldy foto pewnie ~9:00 a pozniej w zaleznosci od humorow.. albo w lewo albo w prawo ;-)
                        A czy giełdy przypadkiem nie zamknęli?? Byłem teraz w niedziele i zaledwie paru dziadków na zewnątrz się wystawiało z jakimiś kalmotami Na zapytanie: co jest grane, dostałem odpowiedź, że giełda zamknięta/zlikwidowana. Na zapytanie: dlaczego? Z powodu allegro.

Nie wiem ile w tym jest prawdy, ale może warto się zorientować. Jakiś telefon do Stodoły albo cuś.
                        sigpic

Komentarz

• Jac
                          Pełne uzależnienie
                          • 2004
                          • 4813

Zamieszczone przez Zielony
                          A czy giełdy przypadkiem nie zamknęli?? Byłem teraz w niedziele i zaledwie paru dziadków na zewnątrz się wystawiało z jakimiś kalmotami Na zapytanie: co jest grane, dostałem odpowiedź, że giełda zamknięta/zlikwidowana. Na zapytanie: dlaczego? Z powodu allegro.

Nie wiem ile w tym jest prawdy, ale może warto się zorientować. Jakiś telefon do Stodoły albo cuś.
                          bylo by to dziwne, zreszta na stronie Stodoly jest IMHO aktualne info
                          Instagram

Komentarz

• Zielony
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 2928

Zamieszczone przez Jac
                            bylo by to dziwne, zreszta na stronie Stodoly jest IMHO aktualne info
                            Dlatego mówie: nie wiem ile w tym jest prawdy. Najlepiej zadzwonić.
                            BTW, a nie było czasem tak, że na giełdę wszyscy chodzili macać sprzęcior a i tak później kupowali na allegro :-D. Może coś w tym prawdy jednak jest. Ale nie chciałbym prima-aprilis robić. Kuchatek to Warszawiak jest? :-D Czy wpada tutaj okazjonalnie prosto z Okęcia?
                            sigpic

Komentarz

• Jac
                              Pełne uzależnienie
                              • 2004
                              • 4813

Ceny na gieldzie sa porownywalne z allegro (ci sami ludzie sprzedaja tu i tu) dodatkowo jest rzesza fotografow nie przesiadujacych na allego czy nawewt w internecie ;-), ktorzy musza dodtknac sprzet przed zakupem... a dotego wstep jest platny (czyli stodola na tym zarabia - pewnie calkiem niezle)... jednak duzo ludzi kupuje na gieldzie sa nawet stoiska z kolejkami ;-)
                              Instagram

Komentarz

Pracuję...