View Full Version : Jac na moderatora
Witam!
Wypływam do was z taką propozycją, ponieważ uważam ze Jac zasługuje na tą funkcje. Nie wiem czym miał by sie zajmować ale wydaje mi się ze ma swoj spory wkład w forum. Wpada bradzo często na świetne pomysły np: Wileki turniej CB, który wg mnie jest świetnie zorganizowany :). Nie wiem jak Jac na to więc pytam się go i was CO WY NA TO ? :-D
Pozdrawiam
Follman
Aż tak chłopa nie lubisz?
http://canon-board.info/showthread.php?t=11762
http://canon-board.info/showthread.php?t=11777
http://canon-board.info/showthread.php?t=11438
:twisted:
z perspektywy moderatora (w innym miejscu), to niespecjalnei upieralbym sie przy stwierdzeniu, ze taka fucha jest prominentna.
no dobra, ma sie ten "pagonik" widoczny publicznie, ale za to poswieca sie mnostwo cennego czasu na prace porzadkowe. za friko, z perspektywa psykujacych uzyszkodnikow, czesto nie widzac celu w tym wszystkim... :)
to tak off-topicznie :)
Jeśli Jac się zgodzi być moderatorem, to popieram.
no to Cie dopadli Jac...
Mazł Tow ! :mrgreen:
EDIT:
Powiem tyle, to Jac wymyslil Tips & Tricks, i pare innych rzeczy usprawnil na forum, jest jednym z aktywniejszych uzytkownikow, i jak najbardziej jestem za wypchanie go na to stanowisko ;) :mrgreen:
DoMiNiQuE 15-06-2006, 18:37 Nasze forumowe aktywistki tez sa za!
http://dominique.stage.com.pl/stuff/cb/jac.jpg
;)
']Nasze forumowe aktywistki tez sa za!
http://dominique.stage.com.pl/stuff/cb/jac.jpg
;)
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
[DoMiNiQuE] - daj namiary gdzie w sieci robi sie takie zdjecia z napisami - kiedys znalazlem taki fajny serwis ale gdzies posialem link.
DoMiNiQuE 15-06-2006, 18:44 [DoMiNiQuE] - daj namiary gdzie w sieci robi sie takie zdjecia z napisami - kiedys znalazlem taki fajny serwis ale gdzies posialem link.
hazan, wiem o ktory Ci chodzi (tez go gdzies posialem). Ten akurat zrobilem na szybko w photoshopie ;)
P.S
hazan, pamietasz moj PW z prosba o zmiane nicka? Sam widzisz jaki on jest klopotliwy ;) DoMiNiQuE bylby wygodniejszy :)
[DoMiNiQuE]: na szczescie jest copy/paste :P
DoMiNiQuE 15-06-2006, 18:57 [DoMiNiQuE]: na szczescie jest copy/paste :P
No tak, ale Ty nie musisz sie za mnie logowac kilka razy dziennie ;) Uciazliwe dla mnie sa tez znaczki i mi sie znudzily ;) Moja przegladarka nie zapamietuje hasel. Ja tylko skorzystalem z okazji aby sie przypomniec, choc narzucal sie nie bede ;)
']hazan, wiem o ktory Ci chodzi (tez go gdzies posialem). Ten akurat zrobilem na szybko w photoshopie ;)
P.S
hazan, pamietasz moj PW z prosba o zmiane nicka? Sam widzisz jaki on jest klopotliwy ;) DoMiNiQuE bylby wygodniejszy :)
Już zmieniam
Ja jestem również za! Nie wiem dlaczego ale mi sie wydawało że Jac już gdzieś był na czerwono... A na Góraszce miał czerwoną bluze :D
Ja jestem również za! Nie wiem dlaczego ale mi sie wydawało że Jac już gdzieś był na czerwono... A na Góraszce miał czerwoną bluze :D
Tyle, ze moderatorzy sa na zielono a admin na czerwono.
A w temacie to moge powtorzyc to co Mac napisal, tylko niech Jac doglebnie przemysli to, co akustyk napisal.
Jac co ty na to ?:)
Jesli myslicie ze sie wam przydam jako moderator, to chetnie pomoge.
Jesli myslicie ze sie wam przydam jako moderator, to chetnie pomoge.
Jaki skromny....:mrgreen:
A jak dla mnie to ilość moderatorów jest wystarczająca. Raczej moderatorzy powinni się wypowiedzieć czy potrzebna im dodatkowa pomoc ;)
DoMiNiQuE 16-06-2006, 08:15 Jaki skromny....:mrgreen:
A jak dla mnie to ilość moderatorów jest wystarczająca. Raczej moderatorzy powinni się wypowiedzieć czy potrzebna im dodatkowa pomoc ;)
No niby tak, choc przez ostatnie dwa dni z moderatorow pojawili sie tylko Kubaman i Vitez ...reszta na urlopach ;-)
To może zróbmy wszystkich moderatorami ? :mrgreen:
To może zróbmy wszystkich moderatorami ? :mrgreen:
Ciebie na pewno nie zrobimy :twisted:
no wlasnie do tego zmierzam ;-), niech to moderatorzy przemysla czy jest im potrzebny kolejny do pomocy...
DoMiNiQuE 16-06-2006, 11:56 Pamietaj Jac, ze jak zostaniesz moderatorem to automatycznie przestaniesz byc lubiany przez internetowych demokratow, ktorym bedziesz odbieral wolnosc wypowiedzi :mrgreen: PW z pogrozkami, ataki na Twoja osobe, osobiste wycieszki pod Twoim adresem to bedzie chleb powszedni ...zastanow sie dobrze ;)
No dokładnie, DoMiNiQuE ma racje.. Już na Góraszke z Tobą nie pojade ;) Nie masz co prosic nawet ;)
KuchateK 16-06-2006, 13:36 Pamietaj Jac, ze jak zostaniesz moderatorem to automatycznie przestaniesz byc lubiany przez internetowych demokratow, ktorym bedziesz odbieral wolnosc wypowiedzi :mrgreen: PW z pogrozkami, ataki na Twoja osobe, osobiste wycieszki pod Twoim adresem to bedzie chleb powszedni ...zastanow sie dobrze ;)
Eee... Nie ma tak zle ;) Ani sztuki nie dostalem :D
No dokładnie, DoMiNiQuE ma racje.. Już na Góraszke z Tobą nie pojade ;) Nie masz co prosic nawet ;)
A na goraszce bedziemy robic "moderators party" i straszyc juzerow banami :mrgreen: :twisted:
Eee... Nie ma tak zle ;) Ani sztuki nie dostalem :D
Mówisz i masz :mrgreen:
Już na Góraszke z Tobą nie pojade ;) Nie masz co prosic nawet ;)
Ale na Goraszce bedzie Tomek i ja (choc w tym roku w inny dzien bylismy) :p
Ale na Goraszce bedzie Tomek i ja (choc w tym roku w inny dzien bylismy) :p
No to co widzisz Jac jakich masz obronców :> Jak będziesz atakowany Vitez cie obroni :)
no to nastepnym razem tam polecimy... wchodzisz w to? :mrgreen: ;-)
no to nastepnym razem tam polecimy... wchodzisz w to? :mrgreen: ;-)
To jest myśl.. Z wiszącego helikoptera byłoby słońce z lepszej strony..
Jac na moderatora... pomysl dobry, tylko mysle, ze to nie takie latwe - bo co na to jego druga polowka? :mrgreen:
nikt nie wspomniał tutaj o kwestii estetycznej (co dziwi mnie bardzo, jako że forum to teoretycznie powinno na takie niuanse zwracać uwagę)
Jac powinien być moderatorem z jeszcze jednego powodu poza wymienionymi powyżej. Otóż list lista "Top Posters" będzie wtedy łaniej wyglądać :)
a.
dentharg 19-06-2006, 10:43 JAC.. NA.. MODERATORA!! (robimy falę..) :D
Jac na moderatora... pomysl dobry, tylko mysle, ze to nie takie latwe - bo co na to jego druga polowka? :mrgreen:
ja wiem co... ale nie powiem :mrgreen:
No to ustalone. Jutro ponadaje uprawnienia.
KuchateK 19-06-2006, 21:57 No to gratuluje Jac nowej cieplej posadki :mrgreen: ;)
nikt nie wspomniał tutaj o kwestii estetycznej (co dziwi mnie bardzo, jako że forum to teoretycznie powinno na takie niuanse zwracać uwagę)
Jac powinien być moderatorem z jeszcze jednego powodu poza wymienionymi powyżej. Otóż list lista "Top Posters" będzie wtedy łaniej wyglądać :)
Aaaa... to wiele wyjasnia skad ta propozycja ;)
Nie nie nie prosze nie myśleć sobie z jestem pedantem i mi się tak podobało zeby wszyscy byli ZIELONI :P ;)
No to teraz tylko pozostało Jackowi zmienić avatar na moderator-style czyli twarzowy 8)
No to teraz tylko pozostało Jackowi zmienić avatar na moderator-style czyli twarzowy 8)
jasne ;-) tylko nie wiem ktore zdjecie mam wybrac...chyba sie nie zdecyduje wszytkie piekne :lol:
Łubudubu Łubudubu.
Niech nam żyje. Moderator naszego klubu.
nieeeeeeeeeeeeech żyje nam.
To mówiłem ja.
Jarząbek.
;)
Tomasz Golinski 21-06-2006, 21:56 I jeszcze może sobie pod nickiem coś cwanego wpisać.
I jeszcze może sobie pod nickiem coś cwanego wpisać.
dzieki, nie wpadl bym na to :lol:
dzieki, nie wpadl bym na to :lol:
- Jest tu jakis cwaniak?
- JA jestem cwaniakiem, a bo co?
- To pan daje piątaka a cwaniak trzydziesci
;)
No to gratuluje Panie - COS CWANEGO :)
towersivy 09-07-2006, 17:29 Widzac wkład, sadze ze była to bardzo trafna nominacja.
|