fmagik
13-06-2006, 13:06
czy jest taka funkcja forum zeby zobaczyc watki w ktorych zabieralo sie glos?? jesli to nie problem techniczny to najlepszym miejscem bylby prywatny profil, ze wskazaniem czy sa nowe posty..... troche to ulatwiloby zycie :)
|
View Full Version : "nowa" funkcja fmagik 13-06-2006, 13:06 czy jest taka funkcja forum zeby zobaczyc watki w ktorych zabieralo sie glos?? jesli to nie problem techniczny to najlepszym miejscem bylby prywatny profil, ze wskazaniem czy sa nowe posty..... troche to ulatwiloby zycie :) snow 13-06-2006, 13:16 Wchodzisz na główną strone forum, na dole klikasz swoj nick i tam masz " Znajdź wszystkie wątki których autorem jest..." :) pito 13-06-2006, 13:41 co innego watki a co innego posty fmagik pyta o posty jesli w ktoryms watku brales udzial to ikonka tego watku ma znaczek z "ptaszkiem" i to jedyne wyroznienie jakie odkrylem, filtrowanie by sie przydalo no ale to zalezy czy silnik tego boarda to obsluguje snow 13-06-2006, 14:10 No tam są i posty i wątki, dwa linki w tym profilu są. storm 13-06-2006, 15:18 Wchodzisz do szybkiego menu i do subskrypcji watkow.. u mnie tam dodaja sie wszystkie watki w ktorych wyslalem jakiegos posta.. Kubaman 13-06-2006, 18:00 przecież poza "znajdź wszystkie wątki których autorem.." w tej samej zakładce jest jeszcze "znajdź wszystkie posty użytkownika" AdrianP 13-06-2006, 18:08 Jestem za, tak muszę iść w dół, klikać na profil, klikać na posty, i klikać po kolei na posty, nawet nie wiedząc czy jest odpowiedź, Jestem użytkownikiem pewnego forum gdzie są dwie możliwości do wybrania u góry: "Pokaż nowe wiadomości od ostatniej wizyty." - pokazuje wszystko co nowego zostało napisane. "Pokaż nowe odpowiedzi na twój wątek." - Tutaj są wyłącznie nowe posty w wątkach w których brał udział użytkownik i w których oczekuje odpowiedzi. Jestem stanowczo za podobnym rozwiązaniem!!!!!!!!!! Tomasz Golinski 13-06-2006, 18:11 Rozwiązanie Snowa czy Kubamana niestety nie jest wygodne do śledzenia odpowiedzi. Za to, to co pisze Storm działa jak należy. |