Po ilu zdięciach zapycha się Cannon D20???
Po ilu zdięciach zapycha się Cannon D20 ??
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Re: Po ilu zdięciach zapycha się Cannon D20 ??
Po 6.Zamieszczone przez Domin_6kilaPo ilu zdięciach zapycha się Cannon D20???
W .jpg nie pamiętam, ale poprostu znudziło się modelce, około 50.the silence is deafening -
Re: Po ilu zdięciach zapycha się Cannon D20 ??
??? o bufor ci chodzi???Zamieszczone przez Domin_6kilaPo ilu zdięciach zapycha się Cannon D20???20Dset
maj łeb...Komentarz
-
Komentarz
-
Teraz to taka nowa moda, robi się żeby zapchać bufor a nie żeby zrobić dobre zdjęcie?Po ilu zdięciach zapycha się Cannon D20???
Domin_6kila, - jak ustawisz na njmniejsze JPGi to pewnie całą kartę zakitujesz bez przypchania. Ale będą foty
Komentarz
-
Tak wlasnie bedzie ;-) Jak odebralem sprzet to od razu przetestowalem jego szybkostrzelnosc - przy ustawionym jpegu min. jakosci (i to z wsadzonym pomaranczowym Kingstonem) od trzymania spustu moze zdretwiec palecZamieszczone przez TriszerDomin_6kila, - jak ustawisz na njmniejsze JPGi to pewnie całą kartę zakitujesz bez przypchania. Ale będą foty
Strzela na okraglo , tylko fps minimalnie skacze w zaleznosci od tego, ile swiatelka do obiektywu wpada.
Chwile potrzymalem spust, znudzilo mi sie, puscilem... i usunalem ponad setke zdjec z karty
Komentarz
-
a głupi 300D niezależnie od jakości zdjęcia po 4 klatkach rozpoczyna zapis...Zamieszczone przez kavooTak wlasnie bedzie ;-) Jak odebralem sprzet to od razu przetestowalem jego szybkostrzelnosc - przy ustawionym jpegu min. jakosci (i to z wsadzonym pomaranczowym Kingstonem) od trzymania spustu moze zdretwiec palecZamieszczone przez TriszerDomin_6kila, - jak ustawisz na njmniejsze JPGi to pewnie całą kartę zakitujesz bez przypchania. Ale będą foty
Strzela na okraglo , tylko fps minimalnie skacze w zaleznosci od tego, ile swiatelka do obiektywu wpada.
Chwile potrzymalem spust, znudzilo mi sie, puscilem... i usunalem ponad setke zdjec z karty
20Dset
maj łeb...Komentarz
-
Nie jest wcale taki glupi, ma jedna ogromna zalete - cene :-) A nie kazdy potrzebuje "kalasznikowa"Zamieszczone przez Tytusa głupi 300D niezależnie od jakości zdjęcia po 4 klatkach rozpoczyna zapis...

Komentarz
-
cenę, to ma dobrą dziś, w maju kosztował jeszcze sporo...Zamieszczone przez kavooNie jest wcale taki glupi, ma jedna ogromna zalete - cene :-) A nie kazdy potrzebuje "kalasznikowa"Zamieszczone przez Tytusa głupi 300D niezależnie od jakości zdjęcia po 4 klatkach rozpoczyna zapis...

20Dset
maj łeb...Komentarz
-
- ogranicza ilosc gniotow?Zamieszczone przez kavooNie jest wcale taki glupi, ma jedna ogromna zaleteZamieszczone przez Tytusa głupi 300D niezależnie od jakości zdjęcia po 4 klatkach rozpoczyna zapis...

Komentarz
-
Na skutecznosc w produkowaniu gniotow "wolnostrzelnosc" nie ma wiekszego wplywu... jak ktos ma do tego talentZamieszczone przez Vitez- ogranicza ilosc gniotow?Zamieszczone przez kavooNie jest wcale taki glupi, ma jedna ogromna zalete
to i przy 1 fpd (frames per day
) da rade ;-)
Poza tym nie wyrywaj fragmentow z kontekstu - napisalem przeciez co jest ta zaleta ;-)Komentarz
-
Canon deklaruje max 22 zdjęcia w serii. Ja dzisiaj tak dla testu, spróbowałem z kartą, kiedy sprawdzałem czy warto ją kupić. Wynik: 34 zdjęcia w jakości jpg Large Fine (czyli max w jpg) w serii zanim bufor sie zapełnił, przy karcie Kingstone 512 Elite Pro (niebieska).
Nie przyda mi się to do niczego
, ale miło, że Canon nie naciąga klientów.
Komentarz
-
Z tym naciąganiem to byn się zastanowił. Taka szybkosztrzelność w aparacie to naciąganie na wymianę migawki po kilku miesiącach.miło, że Canon nie naciąga klientówKomentarz
-
może fotografując koty tak, ale nie np. kapiące krople wodyZamieszczone przez Vitez- ogranicza ilosc gniotow?Zamieszczone przez kavooNie jest wcale taki glupi, ma jedna ogromna zaleteZamieszczone przez Tytusa głupi 300D niezależnie od jakości zdjęcia po 4 klatkach rozpoczyna zapis...

20Dset
maj łeb...Komentarz
-
ty decydujesz, ty wybieraszZamieszczone przez TriszerZ tym naciąganiem to byn się zastanowił. Taka szybkosztrzelność w aparacie to naciąganie na wymianę migawki po kilku miesiącach.miło, że Canon nie naciąga klientów
tak czy siak dane nie sa naciągane, a raczej podane ostrożnie - o to mi chodziło. Tak jak pisałem i tak z tego nie skorzystam, ale może są tacy i migawka to dla nich nie problemKomentarz
Komentarz