Też Canon... ale jakie wykonanie!
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
-
No, no podoba sie5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
nie wiem co Wam sie tak podoba.
przepalone okno, brak ostrości...
a.cood [czyt. kud]
http://endofchaos.com - zrobiłem kilka galerii foto.
przyszła też pora na moją własną www.adamstepien.com
moja galeria na CanonBoard http://canon-board.info/showthread.php?t=10641Komentarz
-
-
zaraz zaraz czy to nie jest czasem aranzacja tego sparalizowanego mistrza gitary ? chyba mu Jason Becker bylo... teraz muzyke do oper sklada, geniusz, szkoda ogromna ze nie wykorzystal talentu...
(poza tym chlopczyna co to wykjonuje przed kamera sie na koncu walnal
)
Ostatnio edytowany przez thorin; 2366.
Komentarz
-
i to chyba nie razZamieszczone przez thorinpoza tym chlopczyna co to wykjonuje przed kamera sie na koncu walnal
ale i tak szacun
Komentarz
-
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]i to chyba nie raz
ale i tak szacun 
jakby sam to zaaranzowal jak becker bylby wiekszy szacun
ale tak czy inaczej chlopaczek daje rade... tylko chyba nos do gryfu przykleil, frontmanem tak nie zostanie 
moze nie Canon, ale tutaj sam wirtuoz w utworze Paganiniego
oraz becker gra na gitarze, bawi sie jojem i lapie kontakt z publika... jednoczesnie
Komentarz
-
Becker chyba już nie żyje - chyba że sie mylę (był ciężko chory jak jeszcze interesowałem sie gitarą elektryczną).
A kawałek Paganiniego IMHO Steve Vai lepiej opracował - fragment w filmie Crossroad
EDYCJA: Becker chyba żyje - sam już nie wiem...Ostatnio edytowany przez Tomasz Urbanowicz; 458.Komentarz
-
ok ok Tomasz ale Becker jak to robil mial mniej niz 20 lat
a wydaje mi sie ze on dalej zyje na przekor wszystkiem i wszystkim, sklada muzyke do baletu, nagral dwa solowe albumy bedac na wozku, po prostu zyje tak jak nikt inny w jego polozeniu by sie nie odwazyl... alez nawarzylem offtopa, Minek wybacz 
Komentarz
-
Byłem kiedyś fanem Beckera - doceniam jego arpeggio'wą technikę - wzorowałem się na niej. Dla mnie jest/był on naprawdę świetnym gitarzystą, jednak dla mnie numerem jeden jest Vai - nietuzinkowa technika i kompozycja. Kiedyś jeszcze byłem fanem Malmstina (jakoś nie mogłem przekować się do Satrianiego). Tak czy siak, doborowe towarzystwo - dołożyć jeszcze należy Martego Friedman'a
Komentarz
-

Komentarz