Posłuchajcie i popatrzcie

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kami74
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1492

Posłuchajcie i popatrzcie

Ten link podał na inym foto forum kolegoa ilfuoco. Dawno nic mnie tak nie rzuciło na kolana. Tylko z głośnikami i to nie bzykawkami robi efekt. Miłego odbioru http://www.rumoursaboutangels.com/
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
  • zanussi
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1696

muzyka przypomina nieco nowszy ULVER
    Oko plus aparat - dobrana para.

Komentarz

• kami74
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1492

Nie wiem co to ULVER bo jestem rockandrollowcem do szpiku kości ale to to jest nieziemskie

Komentarz

• zanussi
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 1696

Ulver? Polecam. Kiedyś grali ciężki metal a teraz takie klimaty elektroniczno oniryczne... "Perdition City", "Lyckantropen Themes", "Svidd Neger" to kilka z ich ostatnich płyt... także jak ta strona porażające

Komentarz

• kami74
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1492

O ja nie mądry Współautor tego projektu jest naszym forumowiczem : Jarek Kubicki.

Komentarz

• Jarek Kubicki
            • 2005
            • 8

no jestem. muza moze przypominać i Ulvera, ale i np Tangerine Dream, przyjaciel, który napisał muzykę, jest fanem takich brzmień. Ja zresztą też . Żeby nie było zupełnie OT - foty uzyte w projekcie powstały na... PowerShot G5 cieszę się, że Wam się podoba.
            Analog: Canon AE1 + Canon 50 mm 1,8, 28 - 80 3.5 - 4.5 macro | Cyfra: Canon EOS 5D + grip; Canon EOS 350D + Grip | Sigma 28 - 70 DG | Canon 50 mm 1.8 | Canon PowerShot G3 | m42: 1:2.8 35 mm Weitwinkel; Jupiter 37A; Zenitar 16 mm | mieszek do macro | cokin
            kubicki.BLOG | kubicki.info | Deviantart | Rumours About Angels II | moja galeria na forum

Komentarz

• zanussi
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 1696

Gratulacje Jarku... Takie strony to perełki w ciemnych i zimnych głebinach oceanów internetowych

Komentarz

• kami74
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1492

A powiedz czy gdzieś bardziej Live mozna będzie obejrzeć RAAII ? Wyobrażam sobie jaki to wtedy musi mieć efekt.

Komentarz

• Jarek Kubicki
                  • 2005
                  • 8

nie musisz sobie wyobrażać - na stronie są foty i film z fragmentem do ściągnięcia. Do tej pory daliśmy trzy "przedstawienia", co do kolejnych - proponuję zapisać się na newslettera i czekać. Plany są, ale nie skonkretyzowane...
                  Analog: Canon AE1 + Canon 50 mm 1,8, 28 - 80 3.5 - 4.5 macro | Cyfra: Canon EOS 5D + grip; Canon EOS 350D + Grip | Sigma 28 - 70 DG | Canon 50 mm 1.8 | Canon PowerShot G3 | m42: 1:2.8 35 mm Weitwinkel; Jupiter 37A; Zenitar 16 mm | mieszek do macro | cokin
                  kubicki.BLOG | kubicki.info | Deviantart | Rumours About Angels II | moja galeria na forum

Komentarz

• TOPOL
                    Początki nałogu
                    • 2004
                    • 321

Naprawdę fajne foty. Pozdr.
                    http://www.topol.pl

Komentarz

• Lolidio

Zamieszczone przez zanussi
                      Ulver? Polecam. Kiedyś grali ciężki metal a teraz takie klimaty elektroniczno oniryczne... "Perdition City", "Lyckantropen Themes", "Svidd Neger" to kilka z ich ostatnich płyt... także jak ta strona porażające
                      Polecam zatem najnowszy projekt lidera Ulvera (hehe) - Head Control System "Morder nature"

Komentarz

Pracuję...