Napotkałem się z informacją na jednej z grup dyskusyjnych że Sony kupiło Tamrona. Spotkał się ktoś może z was z ta informacją pochodzącą z pewnego źródła.
Sony kupiło Tamron
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
jakby cos takiego sie stalo to napewno na www.dpreview.com i www.fotopolis.pl by juz to pisalo...Canon? moze niedlugo!Komentarz
-
właśnie szukałem na tych stronach i nic nie znalazłem, przecież to byłaby informacja rokuZamieszczone przez FOTOGRAFjakby cos takiego sie stalo to napewno na www.dpreview.com i www.fotopolis.pl by juz to pisalo...jakieś D + sporo zapałuKomentarz
-
-
Nie rozumiem co masz do tamrona? Używales kiedyś 28-75 ?Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Komentarz
-
Jakby Sony kupiło Tamrona to pewnie Cichy by dostał od nich maile z pytaniem czy jest ostry :wink:
Komentarz
-
Sprzęt foto kupujesz dla szpanu , czy do fotografowania ?Zamieszczone przez MMMTo ja mam pytanie: czy Tamron to większy obciach niż Sony?
Jak dla szpanu to tylko SONY
Chociaż to też obciach
Najlepiej kupić Canon EOS 1Ds Mark II + Canon EF 600mm f/4L IS USM

Komentarz
-
Zamieszczone przez Tomasz1972Najlepiej kupić Canon EOS 1Ds Mark II + Canon EF 600mm f/4L IS USM

Typowo "imieninowy" zestaw
Chyba ze focisz imieniny sąsiadow z drugiej strony drogi ;D
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Komentarz
-
-
Niedługo takie zestawy dzieci na komunię będą dostawaćZamieszczone przez ripekTypowo "imieninowy" zestaw
Chyba ze focisz imieniny sąsiadow z drugiej strony drogi ;D
W końcu mamy nową i lepszą 4RP
Komentarz
-
-
-
czyli jest właścicielem (teraz wchodzi matma i podział akcji na % głosów)Zamieszczone przez superbike2001Sony nie kupiło Tamrona, ale jest drugi w kolejności pod względem udziałów.jakieś D + sporo zapałuKomentarz
Komentarz