Zdjęcia serwisu

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Voith
    Bywalec
    • 2006
    • 198

Zdjęcia serwisu

Siemka,

Ostatnio dostałem propozycję robienia zdjęć do reklamy i strony internetowej kompleksowi samochodowemu - myjka tunelowa, serwisy, diagnostyka. Obawiam się troche tych zdjęć - zwłaszcza w środku. Jednak od czegoś trzeba zaczać. Macie jakieś wskazówki jeśli chodzi o fotografowanie tego typu obiektów ? Może ktoś ma jakieś fotki podobnego typu ?
    Mniej sprzętu, więcej talentu.
  • Robson01
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1574

Uuuuu, a po tytule spodziewałem się że chodzi o serwis na Żytniej :-).
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Zamieszczone przez Robson01
      Uuuuu, a po tytule spodziewałem się że chodzi o serwis na Żytniej :-).

Komentarz

• Quadrifoglio
        Początki nałogu
        • 2006
        • 364

Zamieszczone przez Voith
        Siemka,

Ostatnio dostałem propozycję robienia zdjęć do reklamy i strony internetowej kompleksowi samochodowemu - myjka tunelowa, serwisy, diagnostyka. Obawiam się troche tych zdjęć - zwłaszcza w środku. Jednak od czegoś trzeba zaczać. Macie jakieś wskazówki jeśli chodzi o fotografowanie tego typu obiektów ? Może ktoś ma jakieś fotki podobnego typu ?

Zobacz na www.zakrzewski.art.pl , pamiętam, że znajomy ma tam w portfolio jakieś fotki tego typu.
        http://praca-magisterska.info
        http://alfetta.pl

Komentarz

• Triszer
          Bywalec
          • 2004
          • 191

Hmm, kolega chce zostać fotoreporterem i nie wie jak zrobić foty myjki
          Proponuję zacząć od rozstawienia statywu a dalej to już samo pójdzie...

Komentarz

• Niedzwiedz
            Uzależniony
            • 2004
            • 578

statyw,HDR,moga byc przydatne filtry polowkowe i polaryzacyjne , czasami i zwykle halogeny ale to juz zalezy od koncepcji
            www.mariuszspruch.pl - fotografie ślubne
            www.mariuszspruch.blogspot.com - fotoblog

Komentarz

Pracuję...