MUSZĘ kupic dobre szklo,i gleboko sie zastanawiam nad 17-40/4.0 L czy ktoś może mi doradzić lub odradzić kupno tego szkielka.A chyba jestem zdecydowany i może potrzebuje sie dowartościowac
Pomocy
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
-
A do czego to szkło chcesz podłączyć?650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0Komentarz
-
-
-
Chyba sie nie da. Wg google D10 to koparka Caterpillar'aZamieszczone przez Artprofiglownie do D10
Komentarz
-
-
Pewnie chodzi o to że 10D.Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
A dokladniej chodzi o to, ze nie ma takiej puszki jak D10, jest za to 10DZamieszczone przez Artprofia dokladniej
Raff, podpowiedzial Ci juz, ze lepiej wziasc tamrona ze wzgledu na swiatlo. Jest sporo tanszy a jakosc zdjec bedzie bardzo porownywalna. No chyba, ze chcesz uzywac 17-40L wraz z jakas analogowa puszcza czy tez dsl'r z FF lub zalezy Ci na jakosci wykonania L :cool: - wtedy bierz 17-40.Komentarz
-
przecież Ty chcesz kupic ten obiektyw. Potrzebujesz wsparcia?
ok: IDź I GO KUP!!!!
I ciesz sie zdjeciami i nie patrz w testy. Jak bedzie do ****, to go za pol roku sprzedasz za kilka stów mniej.
pozdrawiam
Komentarz
-
Obawiam się, że jakość zdjęć z Tamrona bedzie nawet lepszaZamieszczone przez [DoMiNiQuE]...Raff, podpowiedzial Ci juz, ze lepiej wziasc tamrona ze wzgledu na swiatlo. Jest sporo tanszy a jakosc zdjec bedzie bardzo porownywalna...5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
Komentarz