[Mark Seliger]

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zabol
    Uzależniony
    • 2005
    • 643

[Mark Seliger]

• Paradox
    Bywalec
    • 2004
    • 159

Obejrzałem trzy galerie,jedna zbyt monotonna spowodowana tym samym miejscem (chodzi o ceglane ściany) inne podbudowane osobą na fotografii.Bardzo natomiast zaciekawił mnie akt puszystej pani,myślę że wyszło mu to znakomicie,co wcale nie jest łatwe.
    Na koniec dodam,że strona jest przecukrzona i strasznie długo się ładuje co właśnie spowodowało,że nie miałem już ochoty na obejrzenie wszystkich prac.
    Ostatnio edytowany przez Paradox; 666.
    EOS 50 I EF 70-200 4L I EF 17-40 4L I

Komentarz

• sico
      • 2006
      • 7

Bardzo ciekawe zdjęcia, warto przejrzeć wszystkie galerie. Osobiście najbardziej spodobały mi się portrety i muzycy. Stronka ładuje się szybciutko. Nie czuję się jakoś szczególnie zasłodzony po jej obejrzeniu
      Jah Bless

Komentarz

• kami74
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1492

Niektore świetne , a niektore ciut przestylizowane. ale jako calośc to bardzo dobre zdjęcia. Jedno powalilo mnie niemalże na kolana, naprawde świetne IMO (Drew B. wychynięta przez okno w samochodzie). pozdr
        5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
        MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• chocolata

Fantastyczne zdjęcia. W szczególności: Ala Pacino, Chucka Berry'ego i Tomasza Waits'a.
          Ostatnio edytowany przez Gość; 13566.

Komentarz

Pracuję...