Dzień Chemika 2006 i Dni Historii Płocka

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • norbuch
    Dopiero zaczyna
    • 2005
    • 33

Dzień Chemika 2006 i Dni Historii Płocka

W dniach 2-4 czerwca jak co roku czekają nas obchody Dnia Chemika oraz Historii Płocka. Wsród różnego rodzaju imprez i festynów sportowo rekreacyjnych koncert gwiazd: Blog 27, Sandra oraz Kim Wilde.
  • borkomar
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1083

Witam - Wlasnie przeszukalem ile osob z Płocka jest na CB - widze, ze niewiele ale moznaby sie sie jakos zebrac ktorego dnia i spocik zorganizowac;-)
    5D +

Komentarz

• minek
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1386

borkomar: Gdyby wszyscy, podobnie jak Ty, nie pisali skąd są, to z pewnością nikogo byś z Płocka nie znalazł.
      Wstępnie pisał bym się, odwiedzę rodziców, zobaczę co tam się ponazmieniało ciekawego ... dawno w Płocku nie bylem (-:

Komentarz

• borkomar
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1083

Zamieszczone przez minek
        borkomar: Gdyby wszyscy, podobnie jak Ty, nie pisali skąd są, to z pewnością nikogo byś z Płocka nie znalazł.
        Wstępnie pisał bym się, odwiedzę rodziców, zobaczę co tam się ponazmieniało ciekawego ... dawno w Płocku nie bylem (-:
        Kurcze faktycznie ze mnie Los zmienialem ostatnio pare rzeczy w profilu i pewnie przez przypadek zaakceptowalem zle zmiany.
        No fajnie napisalem jeszcze do kilku osob na PW - moze sie odezwa - pofocimy nasz pikny Most
        Ostatnio edytowany przez borkomar; 2642.
        5D +

Komentarz

• norbuch
          Dopiero zaczyna
          • 2005
          • 33

Zamieszczone przez borkomar
          Kurcze faktycznie ze mnie Los zmienialem ostatnio pare rzeczy w profilu i pewnie przez przypadek zaakceptowalem zle zmiany.
          No fajnie napisalem jeszcze do kilku osob na PW - moze sie odezwa - pofocimy nasz pikny Most
          Chętnie się dopiszę na jakieś wspólne pstrykanie. Dajcie tylko znać gdzie i kiedy.

Komentarz

• borkomar
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1083

Ja tez czekam na propozycje - noi jeszcze moze kogos bysmy zwerbowali;-)
            5D +

Komentarz

• norbuch
              Dopiero zaczyna
              • 2005
              • 33

Ten weekend mam już trochę ustawiony. Proponuje zrobić spotkanie zapoznawcze grupy płockiej CB w ciągu następnego tygodnia (oprócz wtorku) lub następną sobotę, niedzielę (chociaz wtedy jest Guraszka i może bym pojechał).

Komentarz

• borkomar
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1083

Zamieszczone przez norbuch
                Proponuje zrobić spotkanie zapoznawcze grupy płockiej CB w ciągu następnego tygodnia (oprócz wtorku) lub następną sobotę, niedzielę (chociaz wtedy jest Guraszka i może bym pojechał).
                Jestem chetny - i postaram sie dostosowac a jak reszta Tylko powoli i pojedynczo
                5D +

Komentarz

• borkomar
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 1083

Ale dalem ciala nie bylem na Tu Es Petrus - jakos do mnie nie dotarlo ze to teraz - dowiedzialem sie ogladajac Opole
                  5D +

Komentarz

• norbuch
                    Dopiero zaczyna
                    • 2005
                    • 33

Proponuje spotkać się w srodę 7.06 około godziny 18 na starówce. Kontakt telefoniczny 603 43 43 36.

Komentarz

• norbuch
                      Dopiero zaczyna
                      • 2005
                      • 33

Zgodnie z zapowiedzią byłem o godzinie osiemnastej na Starym Rynku. Wysłuchałem hejnału pokręciłem się trochę i odszedłem. Nikt się nie pojawił, nikt nie zadzwonił. Faktem jest, że pogoda była wyjątkowo barowa, ale na rozmowę i macanie przy zimnym piwku w sam raz .
                      Pozdrawiam,

Komentarz

• borkomar
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 1083

norbuch ja myslelem ze to w zarodku umarlo - bo nie dostalem odzewu a bylem dzis w plocku kurcze - musimy cos jeszcze wymyslec ale moze przy przewidywalnej pogodzie Poczatki jak widac trudne sa??:
                        5D +

Komentarz

Pracuję...