[Janusz Grzech] Bieszczady
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Witam,
miałem okazję w zeszłym roku jesienią spotkać Pana Janusza w Wetlinie - jest to bardzo ciekawy człowiek i fajnie opowiada o swojej pasji.
A zdjęcia znam i również "mnie się podobują"
Ach ta Velvia...
EOSy
-
Witam
Faktycznie czasem szczeka ziemi sięga
, ale jak dla mnie wszystkie wschody/zachody sa jakby za bardzo ocieplone, nie wydaje sie WAM tez tak ?
Pozdr
Rafał GawełdaKomentarz
-
A to nie przypdakiem cecha tego filmu?Zamieszczone przez PtakuWitam
Faktycznie czasem szczeka ziemi sięga
, ale jak dla mnie wszystkie wschody/zachody sa jakby za bardzo ocieplone, nie wydaje sie WAM tez tak ?
Pozdr
Rafał GawełdaDSLRs & lensesKomentarz
-
Nieee... Velvia 50 iso nie ociepla ani o stopień
. Oddaje naturalne barwy w sposób niemalże perfekcyjny. A ciepłota tych wsch/zach słońca bierze się właśnie z tej cechy slajdu. Po prostu Velvia pokazuje nawet najdrobniejsze szczegóły oświetlenia i temperatury tegoż.
Oko plus aparat - dobrana para.
Komentarz
-
-
-
Zdjęcia naprawdę dobre i mogą się podobać. Warto by zrobić wypad w Bieszczady. Może by tak następne spotkanie Canonierów tam organizować.EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Komentarz
-
Jak dla mnie to nie Velvia a w kilku przypadkach dość nieumiejętna ingerencja PSem albo innym wynalazkiem... Velvia tak jarmarcznie nie wygląda (żeby nie było - kilka pudełek z zaramkowanymi slajdami z Velvii mam na półce)...Komentarz
-
W większości wypadków stosowana jest Velvia dużego formatu./pół lodówki/
Wszystko co odchodzi od 35'tki focone jest Mamiyą.
Odnośnie nieumiejętnej ingerencji w PS'ie być może, ponieważ kolega Janusz wdraża się w tzw.komputery.
PozdrawiamKomentarz
-
-
Gdzieniegdzie chyba z zielenią i niebieskim IMHO przesadził, ale poza tym zdjęcia mi się podobają tak że chyba sam uderzę w Bieszczady
Komentarz
-
-
pierwsza seria jak wszycy mowia zbyt ciepla ale ladne kadry
zdjecie chatki rewelkaAmator. Minolta 7+akcesoria, Canon 20D+ EF-S 18-55 II USM, EF-S 17-85IS, EF 50 1.8, M42 System+ Speedlights580EX. Dodatkowo 3lampy studyjne 200Ws.
Moje gnioty http://www.fotopozytyw.prv.pl
A tu mój główny profil działalności http://www.mepia.plKomentarz

Komentarz