Stabilizacja

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Lanc
    Dopiero zaczyna
    • 2006
    • 37

Stabilizacja

Czy moglby mnie ktos skierowac do jakiegos dobrego artykolo na temat stabilizacji w szkalch canona - tylko nie do dyskusji na forum.
    dziekuje
    milo
  • bundy
    Uzależniony
    • 2006
    • 760

Zamieszczone przez Lanc
    Czy moglby mnie ktos skierowac do jakiegos dobrego artykolo na temat stabilizacji w szkalch canona - tylko nie do dyskusji na forum.
    dziekuje
    Ostatni numer Foto Kuriera. Napisz co chcesz wiedzieć na temat IS - użytkownicy z doświadczeniem w foceniu takimi szkłami powiedzą ci więcej wartościowych rzeczy niż artykuły :-)
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Komentarz

• Lanc
      Dopiero zaczyna
      • 2006
      • 37

Chce wiedziec wszystko. jak to dziala, czy jest przydatne czy nie. Czy lepiej miec szklo ze stabilizacja czy nie.
      No wszystko
      milo

Komentarz

• AdrianP
        Początki nałogu
        • 2006
        • 462

Zamieszczone przez Lanc
        czy jest przydatne czy nie. Czy lepiej miec szklo ze stabilizacja czy nie.
        buahahahahahaha
        no to mi poprawiłeś humor na cały dzień 8)
        Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4x

Komentarz

• Lanc
          Dopiero zaczyna
          • 2006
          • 37

Zamieszczone przez AdrianP
          buahahahahahaha
          no to mi poprawiłeś humor na cały dzień 8)
          Ja sie powaznie pytam. Zwykle robie foty w nocy a podobno stabilizacja na dlugich czasach (10-20s) nie dziala poprawnie.
          milo

Komentarz

• Lanc
            Dopiero zaczyna
            • 2006
            • 37

A w koncu zdecydowalem sie na szklo bez stabilizacji tak na marginesie
            milo

Komentarz

• Kubak82
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 2348

w skrocie - IMO lepsze jest jasne bez IS niz ciemne z IS.. a najlepsze jest jasne z IS

ale jak juz kupiles to problem z glowy ;-)

ps. stabilizacja to nie statyw - dziala na krotszych czasach niwelujac drobne drgania reki.. ale to czasy rzedu 1/10 s a nie 10-20 s .. tak to tylko w erze Ci dopasuja
              Ostatnio edytowany przez Kubak82; 4962.

Komentarz

• Lanc
                Dopiero zaczyna
                • 2006
                • 37

To samo powiedzi lsprzedawca po zkupie. Tzn ze lepszy jest 24-70L niz 24 - 105 L IS.
                a swoja droga to szkielko jest na serio miodne
                milo

Komentarz

Pracuję...