<<<cabretti>>> poddaje sie osadowi ;-)

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • cabretti
    Coś już napisał
    • 2005
    • 66

<<<cabretti>>> poddaje sie osadowi ;-)

13-05-2005 ale nie piątek dzisiejsze fotki no szybko....
    ogólna refleksja kupujcie tylko szczelny sprzet !!! na takie imprezki miałem 2kg kurzu na sobie i troche mniej na aparacie
    fotki tu http://www.fotoefekt.republika.pl/ja%B3owiec/index.htm
    Ostatnio edytowany przez cabretti; 2959.
    CZARNA SKRZYNKA.. SZKIEŁKA... 100 vódki ( już nie pije mam IS ... LATARECZKA :wink: STAŁKI... 50,85,135 m42 MIECH ŻYJE towarzysz CANON
    w planach coś...;-)
  • Jac
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 4813

ogolnie to powiem tak:nie jest zle ale jest troche do poprawienia, kadry sa OK, poza tymi na ktorych jest tasma wygradzajaca na pierwszym planie przez co nie ma tego "kontaktu" z zawodnikiem jak w tych gdzie tej tasmy nie ma..., czesc zdjec niestety mocno poPSuta, poczytaj sobie o paningu (panoramowaniu) np TU, no i czekamy na nastepne zawody.
    Instagram

Komentarz

• cabretti
      Coś już napisał
      • 2005
      • 66

Dzięki za ocenę przyznaje ze to pierwsze podejście do crossa zabawa przednia :-))) myślę ze dużo bezpieczniej wybrać się z czymś dłuższym niz. 105... /no ale trzeba mieć/ i usadowić się na górce niż biegać po zakrętach ;-) cóż uczymy się
      CZARNA SKRZYNKA.. SZKIEŁKA... 100 vódki ( już nie pije mam IS ... LATARECZKA :wink: STAŁKI... 50,85,135 m42 MIECH ŻYJE towarzysz CANON
      w planach coś...;-)

Komentarz

• FOTOGRAF
        Uzależniony
        • 2005
        • 762

pierwsza uwaga to to zbys poprawil linka, bo jak che sie zoabczyc cos ie pod nim kryje to trzeba go skopiowac i wkleic w pasek adresu, wystarczy spacje dodac ;-)
        a fotki ciekawe, bardzo dynamiczne, no i masz racje 105 mm to troche krotko, moze zainwestuj w jakies tele?
        tak jak juz poprzednik napisal uwazaj zey tasma nie wchodzila w kadr czyli na pierwszy plan, bo znacznie odciaga uwage od glownego tematu czyli motocyklisty.
        moim faworytem sa fotki:
        7, 9 no i przed ostatnia i ostatnia ;-)
        jak na poczatek to fotki bardzo dobre ;-)
        pozdrawiam i zycze powodzenia ;-)
        Canon? moze niedlugo!

Komentarz

Pracuję...