[kraków] 14.05.06 - 10 lat Teatru Tańca grupaBOSO w NCK!

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kubaman
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 4709

[kraków] 14.05.06 - 10 lat Teatru Tańca grupaBOSO w NCK!

Witam,

14.05.06, czyli w najbliższą niedzielę o godzinie 18.00, w Nowohuckim Centrum Kultury w Krakowie odbędzie się koncert jubileuszowy Teatru Tańca grupaBOSO.

Jest on podsumowaniem 10 letniej pracy tego niezwykle utalentowanego i ciekawego krakowskiego zespołu prowadzonego przez niedawnego tancerza Śląskiego Teatru Tańca i tancerza klasy mistrzowskiej tańca towarzyskiego Eryka Makohona.

Serdecznie wszystkich namawiam bo można focić i jest to naprawdę spory kawałek świetnej tanecznej sztuki. Nieco więcej informacji możecie znaleźć w dziale kalendarium tutaj..

P.S> koncertowi towarzyszy wystawa scenografii zespołu wraz ze skromną prezentacją zdjęć z niektórych ich spektakli mojego autorstwa
    www.jakubszyma.pl

www.szyma.com
  • Tomasz Golinski
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 8623

Pozwoliłem sobie przeedytować trochę tytuł, żeby fajniej było
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• Kubaman
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 4709

sorki Tomek, na tym forum ostatnio nie bywałem i nie zanotowałem zmiany z wasadach. Poprawię się.
      www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• Grrzesiek

Ja mam pytanie, jak wyglada sprawa wejscia na te wystepy, chetnie bym sie przeszedl.

No i druga sprawa, minimalna ogniskowa, zakladam ze byles juz kiedys na czyms takim w NCK i mniejwiecej wiesz w jakiej odelglosci mozna sie znalezc od wystepow.

Komentarz

• Kubaman
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 4709

no byłem, skądś te zdjęcia na wystawe musiałem wziąć

Zerknij do mojej galerii z podpisu w dziale Taniec współczesny - w większości sa exify i łatwo się zorientujesz jaka ogniskowa daje jakie wyniki. Minimalnie IMHO to dobry Tamron 24-75/2.8, a najlepiej Canon 70-200/2.8 IS

Swiatło, światło i jeszcze raz światło, oraz ogniskowa powyżej 50mm na cropie jeśli siądziesz w pierwszym rzędzie i będziesz focił głównie akcje z przodu sceny. Koniecznie monopod lub statyw, bo flesz nie wchodzi w grę w żadnym wypadku.
          www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

Pracuję...