Polecam szanownemu koleżeństwu poniższy artykuł. Sam byłem świadkiem na Karowej (Rajd Barburki - chyba) jak towarzystwo z aparatami, obiektywami, statywami itd wiało aż miło....
Zrobić zdjęcie i nie dać się zabić
Zwiń
X
-
Zrobić zdjęcie i nie dać się zabić
(sztuka nie ma wroga, chyba że w ignorancie
)
- słabym głosem zapytała Małgorzata. - - zachrypiał -
. "Mistrz i Małgorzata" M BułhakowTagi: Brak -
Ostatnio edytowany przez ripek; 2691.Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
-
Jasne przepraszam.
)
. "Mistrz i Małgorzata" M BułhakowKomentarz
-
Eeee... Myślałem że ten temat będzie dotyczył fotografowania mniej reprezentacyjnych zakątków miast
Tako rzecze Watson.
/// //Galeria przejściowaKomentarz
-
Ciężko się nie zgodzić - na Mazurskim Rajdzie pomimo zasp po pas, starałem się ustawiać w stosunkowo bezpiecznych miejscach, nie na wylocie zakrętu. Chociaż nie brakowało "odważnych" (o dziwo najczęściej z małymi kompaktami i celujących na zombie) stojących kilka centymetrów od trasy, co więcej na zewnętrznej zakrętu. Tak, wiem, że adrenalina baardzo rośnie, gdy 10 cm od Ciebie przejeżdża po lodzie samochód z prędkością ponad 100 km/h. Tyle, że wydaje mi się, że nie warto ryzykować.Komentarz
-
-
Eee tam przejmujecie sie... naturalna selekcja gatunku, przezywaja inteligentniejsze osobniki ;-)Komentarz
-
Zamieszczone przez muflonEee tam przejmujecie sie... naturalna selekcja gatunku, przezywaja inteligentniejsze osobniki ;-)
Jasne, sprzętu tylko szkoda
)
. "Mistrz i Małgorzata" M BułhakowKomentarz
-
Komentarz