Kondom na 350d/XT/kiss

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • p_lar
    Początki nałogu
    • 2006
    • 287

Kondom na 350d/XT/kiss

Gmerając sobie po japońskich stronkach z akcesoriami, najszłem byłem takie oto ustrojstwa:
    reszta tutaj:

Przypomina mi to czasy Zenitów, ale chyba taki pokrowiec byłby użyteczny na dłuższych wyjazdach.
    Może ktoś się orientuje czy jest to do dostania w Europie?
    Can-on, can-off...
  • aptur
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 3837

IMO zupełnie bezużyteczny gadżet. Najbardziej rozbawiła mnie opaska na obiektywie

Komentarz

• amperior
      Coś już napisał
      • 2005
      • 80

no no, jak komus body wala sie po samochodzie bez torby to jak znalazl ;-)
      EOS 5Dkm3; EOS 50E; Canon 17-40L f4; Canon 100-400L; Canon 50/1,8; Canon 28-80 f3,5-5,6 IV; Carl Zeiss Jenna - Sonnar 135 f3,5 MC; Polar Hoya HMC i kilka roznych UV;

Komentarz

• p_lar
        Początki nałogu
        • 2006
        • 287

Pisząc posta miałem na myśli ochronę aparatu na wakacjach, wyjazdach itp. itd.
        Jasne, że opaska jest bez sensu, ale gdybyś kiedyś używał aparatu przy wietrznej pogodzie na plaży albo w tropikach w takim np. Delhi to myślę że zmieniłbyś zdanie na ten temat Tym bardziej, że to trochę chroni sprzęt również przy upadkach.
        Can-on, can-off...

Komentarz

• enter
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1201

a ta opaska

prawie jak L

Komentarz

• DoMiNiQuE
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 3548

Zabili mnie tym (choc w dlugi weekend swoja musze zgubilem to i tak tego badziewia bym nie zalozyl)

Super zestaw dla poczatkujacego onanisty

Komentarz

• SimOn!
              Początki nałogu
              • 2005
              • 371

a jak to niby na chronic przed piaskiem ?
              ani to szczelne ani to z jednego kawalka, na zenita to przynajmniej byl pokrowiec ze skory zamykajacy caly aparat
              a odpowiadajac na pytanie .. nie wiem czy mozna to dostac u nas
              jedyne co widzialem to te canonowskie pokrowce ale doklanie w stylu zenita, zreszta jest on gdzies w instrukcji w dziale z gadzetami
              to a ta dopinana kieszonka na "akcesoria" to jest dopiero idiotyzm...:rolleyes:
              podpis...

Komentarz

Pracuję...