View Full Version : Canon dSLR

Vresviik
08-05-2006, 17:15
Zastanawiam się czy nie byłoby dobrze zrobic podkatalogi w dziale dslr> 300d,350d,20d itp.Mysle ze ułatwiłoby to zycie uzytkownikom w/w aparatów.No i mniejsza szansa na powtarzanie się pytań.

KuchateK
08-05-2006, 17:32
O ile sie nie myle juz byl ten pomysl i upadl. Nawet chyba ankieta byla :D

Puszki Canona sa dosyc blisko w wielu sprawach i ustawienia czy problemy z jednej da sie zastosowac przy drugiej.

Vresviik
08-05-2006, 17:37
O ile sie nie myle juz byl ten pomysl i upadl. Nawet chyba ankieta byla :D

Puszki Canona sa dosyc blisko w wielu sprawach i ustawienia czy problemy z jednej da sie zastosowac przy drugiej.

Jasne ze tak))) szkoda że użytkownicy tego nie wiedzą, sądząc po ilości postów

kaawka
08-05-2006, 21:51
Zastanawiam się czy nie byłoby dobrze zrobic podkatalogi w dziale dslr> 300d,350d,20d itp.Mysle ze ułatwiłoby to zycie uzytkownikom w/w aparatów.No i mniejsza szansa na powtarzanie się pytań.

Na forum Nikona niedawno podzielili dział DSLR na 2 grupy-''mniej profi'' i ''bardziej profi''. Zdaje się że dość szybko pomysł został zarzucony. Znajdowanie informacji stało sie bardziej uciążliwe. Większość problemów wspólna dla wszystkich ww.aparatów.

Drozdi
09-05-2006, 15:34
Jestem za,

ale niestety aministrator i moderatorzy uwazaja, ze wprowadzenie podtematow wprowadzi zamieszanie na forum.

Ja jednak z doswiadczenia wiem, ze zakupy na niemieckim "ebay´u" o wiele przyjemniejsze sa, niz na polskim "allegro".

Vitez
10-05-2006, 07:19
ale niestety aministrator i moderatorzy uwazaja, ze wprowadzenie podtematow wprowadzi zamieszanie na forum.

No i na twoje nieszczescie nie tylko szefostwo tak uwaza ale rowniez wielu uzytkownikow (kilka przykladow w postach wyzej) :p

Ja jednak z doswiadczenia wiem, ze zakupy na niemieckim "ebay´u" o wiele przyjemniejsze sa, niz na polskim "allegro".

Na tym forum panuje nieco inna specyfika postow niz na ebayu :roll: .
Podzial na podkategorie spelnia swoja role... ale zalezy od miejsca i otoczenia w ktorym mozna/trzeba taki podzial stosowac.