Dzisiejszy Dziennnik - zatkało mnie!

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mirhon
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1025

Dzisiejszy Dziennnik - zatkało mnie!

Wydanie dzisiejsze tj. 06/05/2006 i na okładce 3 zakazane ryje kibiców wyglądających z przedziału wagonu. Inteligencja bijąca z ich twarzy powala na kolana...a 3 z nich to nasz nowy minister! Pan Rafał Wiechecki z LPR.
    Ludzie ja naprawdę jestem załamany!
    PS. Jak kto ma skaner to bardzo proszę o skan tego zdjęcia i wklejenie to tego wątku. Takiej gęby się nie zapomina...
    Canon 20d + Tamron 28-75/2.8 + Canon 70-200/4L + Speedlite 550ex
  • mirhon
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1025

Znalazłem zdjęcie...sami zobaczcie
    Canon 20d + Tamron 28-75/2.8 + Canon 70-200/4L + Speedlite 550ex

Komentarz

• Jac
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 4813

bajera ministerek :-), twarda piescia bedzie rzadzil :-)

co za ryfa :-(
      Instagram

Komentarz

• bundy
        Uzależniony
        • 2006
        • 760

Zamieszczone przez mirhon
        Znalazłem zdjęcie...sami zobaczcie
        Wczoraj była ta fotka pokazana w "Szkle kontaktowym" na TVN24
        Tylko ja już sam nie wiem czy mam się z tego śmiać czy też płakać...
        Prawdę mówiąc na dzień dzisiejszy w IVRP trzyma mnie chyba tylko siła grawitacji :-)
        1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Komentarz

• Diego
          Początki nałogu
          • 2004
          • 251

Moglbym fotografowac Nikonem byleby taka RP okazala sie tylko koszmarem sennym

Komentarz

• JSK
            Początki nałogu
            • 2006
            • 318

Panowie! Ci Ludzie Wygrali Wybory!
            Ktoś poszedł na nich głosować, a ktoś inny popijał sobie wtedy piwko oszukując się informacjami, że oszołomstwo nie może wygrać. I wygrało!

Komentarz

• bundy
              Uzależniony
              • 2006
              • 760

Zamieszczone przez JSK
              Panowie! Ci Ludzie Wygrali Wybory!
              Ktoś poszedł na nich głosować, a ktoś inny popijał sobie wtedy piwko oszukując się informacjami, że oszołomstwo nie może wygrać. I wygrało!
              Dokładnie tak jest! Często rozmawiam z ludźmi którzy są aż czerwoni ze złości na dany układ polityczny, ale pytani czy chodzą na wybory, odpowiadają "nie ma na kogo głosować". I co tu się potem dziwić, że jest jak jest. Jest taka śmieszna prawidłowość, że akurat elektorat tych największych oszołomów jest najbardziej zdyscyplinowany i chyba tylko koniec świata może ich powstrzymać przed oddaniem głosu.
              1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Komentarz

• zanussi
                Pełne uzależnienie
                • 2006
                • 1696

zatkało mnie nie wiem co napisać ....okropne
                Oko plus aparat - dobrana para.

Komentarz

• stdanielo
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 1081

cofneliśmy się do Polski feudalnej, gdzie rządziła pijana szlachta wymachując szabelką ... trzeba chyba przezwyciężyć siłę grawitacji i ...
                  www.kondereszko.pl
                  https://www.flickr.com/photos/stdanielo/

Komentarz

• Tomasz Golinski
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 8623

Trzyma się w normach wyznaczonych przez poprzedniego prezydenta

Cóż, demokracja ma tendencje do wybierania najgorszych możliwych kandydatów. W najlepszym wypadku - przeciętnych.
                    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
                    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• misiul
                      Coś już napisał
                      • 2006
                      • 90

Zdjęcie na pierwszej stronie dziennika dzisiaj

Na pierwszej stronie "Dziennika" znalazło się zdjęcie kiboli. Jeden z kiboli na zdjęciu to nowy minister Gospodarki Morskiej i Rybołóstwa Rafała Wiecheckiego. Wg mnie zdjęcie zostało w sposób tanndetny obrobione. Nadano nowy dramatyczny wymiar postaci nowego ministra. "Zdjęto mu ubranie z lewego ramienia, zmieniono wyraz twarzy na kompletnie zalanego, dodatkowo rozmazano tą część zdjęcia, powiększono pięść ministra

Zdjęcie ukazało się tez w "Piłce Nożnej" i tam wygląda dużo bardziej łagodnie

Nie to żebym lubił ugrupowanie LPR, ale chodzi o kreowanie rzeczywistości przez media nawet poprzed dokument jakim jest foto.

Jeśli ktos widział niech się wypowie.
                      350d +kit + tamron 28-75 Speedlite 380EX

Komentarz

• dixi2006
                        Coś już napisał
                        • 2006
                        • 79

Zamieszczone przez bundy
                        Dokładnie tak jest! Często rozmawiam z ludźmi którzy są aż czerwoni ze złości na dany układ polityczny, ale pytani czy chodzą na wybory, odpowiadają "nie ma na kogo głosować". I co tu się potem dziwić, że jest jak jest. Jest taka śmieszna prawidłowość, że akurat elektorat tych największych oszołomów jest najbardziej zdyscyplinowany i chyba tylko koniec świata może ich powstrzymać przed oddaniem głosu.
                        Ten elektorat działa pod dyktando rozgłośni RM, dostając dokładne instrukcje kto jest "be", a kto jest teraz "cacy".RM ma parasol ochronny u większości biskupów, więc sytuacja rychło się nie zmieni.
                        Jedyna rada,to przed następnymi wyborami (oby wcześniejszymi, bo będzie zbyt wiele do sprzątania) pełna mobilizacja, jak przed referendum o przystąpieniu do UE. Z pełną świadomością, że każdy głos się liczy.
                        A swoją drogą zastanawiam się, czy jako obywatel, szarak Polak, mam prawo zwrócić się do Trybunału Konstytucyjnego z uwagą, że łamana jest konstytucyjna równość wobec prawa.
                        Otóż osoba karana nie może być radnym w gminie, nie może być wójtem, prezydentem miasta itp., natomiast osoba karana może być posłem, wicemarszałkiem,wicepremierem. Należy więc, albo podnieść standardy wobec najwyższych urzędników w państwie do poziomu (!!!) urzędników gminy, lub na odwrót, obniżyć wymagania wobec urzędników i radnych gminy do poziomu Sejmu i Rządu(!!!)
                        Brzmi to trochę jak u Mrożka...A to Polska właśnie!

Komentarz

• bundy
                          Uzależniony
                          • 2006
                          • 760

Tu nie chodzi o to czy na jednym zdjęciu wyszedł łagodniej a na innym, po przeróbkach, pokazano go jak narąbane bydle :-)
                          Tu chodzi o sam fakt, że facet który zostaje ministrem ma w swoim życiorysie takie "kwiatki". Wiem, że święci są tylko na świętych obrazkach, ale pewne cechy charakteru, które kierowały panem ministrem w czasach kiedy był kibolem, raczej tak łatwo w człowieku nie giną...

Komentarz

• Raff
                            Uzależniony
                            • 2005
                            • 778

Zamieszczone przez Tomasz Golinski
                            Trzyma się w normach wyznaczonych przez poprzedniego prezydenta
                            Otóż to!!

Komentarz

• Patigol

"Trzyma się w normach wyznaczonych przez poprzedniego prezydenta"

No tak, on przynajmniej miał jakieś normy...czasem złe czasem dobre ale miał

Obecni nie mają żadnych...

Komentarz

Pracuję...