FOTOREPORTER - Roczna szkoła policealna

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Madroz
    Początki nałogu
    • 2005
    • 254

FOTOREPORTER - Roczna szkoła policealna

Witka,
    Zamierzam zapisać się do szkoły jak w linku:

2 lata temu ukończyłem FOTOGRAFIĘ REKLAMOWĄ w tej właśnie szkole, a od września chcę się zapisać na kierunek FOTOREPOTRER, mam pytanie do osób ze śląska, czy ktoś się czasami nie wybiera? razem raźniej .
    Semestr płatny z góry około 550zł, lub miesięcznie 99zł.
    EOS 40D+Grip,EOS 300D+Grip, EFS 17-55IS F/2.8, EF 100-300 USM, EFS 18-55 USM, EF 50 II, TAMRON 28-75 F/2.8, 550 EX, DigiMateII plus 10GB. Dwie lampy studyjne + dwa softboxy.
    PLFOTO
  • cood
    Coś już napisał
    • 2006
    • 94

elo elo
    ja osobiście nie jestem ze śląska ale zaciekwiła mnie ta szkoła. jako, że jesteś absolwentem jednego z kierunków, mógłbyś napisać jak oceniasz poziom nauczania? Ja w kwestii foto jestem na dzień dzisiejszy totalnym lajkonikiem, czy myślisz, że znajdzie się tam miejsce dla mnie?

a.
    cood [czyt. kud]
    http://endofchaos.com - zrobiłem kilka galerii foto.
    przyszła też pora na moją własną www.adamstepien.com
    moja galeria na CanonBoard http://canon-board.info/showthread.php?t=10641

Komentarz

• Madroz
      Początki nałogu
      • 2005
      • 254

Napisałem ogólnie z tym Śląskiem. Jako że jesteśmy homeboy'ami. Powiem Ci, że ten kierunek jest wykładany w Sosnowcu na Będzińskiej. Dwa lata temu ukończyłem Fotografię Reklamową właśnie w Profesji, w oddziale w Katowicach. Pierwszy semestr raczej teoria, za to drugi dużo pracy w studiu i w ciemni. Goście którzy tam wykładali są raczej anty cyfrowi i pro Nikonowscy . Ale ogólnie OK. Jest to szkoła raczej dla początkujących i średnio zaawansowanych. Nie wiem jak będą wyglądały wykłady w Sosnowcu i nie wiem, kto będzie wykładał. Ale chce tam iść i czegoś się nauczyć, myślę, że 99 zł miesięcznie zamiast na papierosy wolę wydać na szkołę.
      A miejsce znajdzie się dla każdego.
      EOS 40D+Grip,EOS 300D+Grip, EFS 17-55IS F/2.8, EF 100-300 USM, EFS 18-55 USM, EF 50 II, TAMRON 28-75 F/2.8, 550 EX, DigiMateII plus 10GB. Dwie lampy studyjne + dwa softboxy.
      PLFOTO

Komentarz

• thorin
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1990

Madroz, pamietasz ich nazwiska ? moze to tez i moi wykladowcy sa ?

Komentarz

• Madroz
          Początki nałogu
          • 2005
          • 254

Zamieszczone przez thorin
          Madroz, pamietasz ich nazwiska ? moze to tez i moi wykladowcy sa ?
          Tak, Oni wykładają na Harcerzy Września w Katowicach
          Witek Cichocki, Roman Szymański,Jacek Ularczyk, Sebastian Szwajczak - już nie wykłada.
          PLFOTO

Komentarz

• thorin
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1990

Zamieszczone przez Madroz
            Tak, Oni wykładają na Harcerzy Września w Katowicach
            Witek Cichocki, Roman Szymański,Jacek Ularczyk, Sebastian Szwajczak - już nie wykłada.

no to sami swoi, Witka Cichockiego ani Sebastiana Szwajczaka nie znam, ale Jacek Ulaczyk uczy mnie materialoznawstwa, bardzo przyjemny czlowiek uwielbia opowiadac o tym jak skladali w prl-u chemie z czegokolwiek, ma o tym naprawde duza wiedze, Roman Szymański ma z nami zajecia z reportazu. Tworza z Ulaczykiem ciekawy tandem W porzadku ludzie bardzo.

pozdrawiam
            krzysiek

Komentarz

• Madroz
              Początki nałogu
              • 2005
              • 254

Goście spoko, można z nimi pogadać o fotografii i o dupie marynie
              Ale do cyfry to Romek się nie przekona he he...
              Jacek mr. High Tower, też spoko gość ma pojęcie o tym co robi.
              PLFOTO

Komentarz

• cood
                Coś już napisał
                • 2006
                • 94

nie daje mi spokoju ta szkoła, chyba dzis się wybiorę do nich aby dowiedzieć się coś więcej. mam nadzieję, ze maja jakieś materiały promo obszerniejsze nież na www

pozdrawiam

a.
                cood [czyt. kud]

Komentarz

• thorin
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 1990

Ludzie ktorzy to prowadza od lat zajmuja sie uczeniem fotografii (niewiem jak z zajeciami z prawa i innymi "glupotami"). Te nazwiska ktore powymienial Madroz znajdziesz tu:

Porady dla osób wynajmujących mieszkania

http://www.fotoedukacja.edu.pl/

(maja wlasne studium, nauczaja pod profesja, ucza w panstwowym technikum i panstwowym studium nie pytajcie mnie jak oni znajduja na to wszystko czas )

Komentarz

• Zaku
                    Bywalec
                    • 2005
                    • 108

ciekawy topik ktoś wyczarował

Sam bym się chętnie wybrał tymbardziej, że pieniądze nie są duże, orientuje się może ktoś, czy osoby któych nazwiska zostały wymienione przy okazji Katowic wykładają też w Gliwicach? ,
                    Bo jednak mam bliżej 8)
                    40D,12-24, 18-55, 50 f/1,8; 24-105 f/4 IS, 70-200 f/4, 430EX

Komentarz

• Madroz
                      Początki nałogu
                      • 2005
                      • 254

Zamieszczone przez Zaku
                      ciekawy topik ktoś wyczarował

Sam bym się chętnie wybrał tymbardziej, że pieniądze nie są duże, orientuje się może ktoś, czy osoby któych nazwiska zostały wymienione przy okazji Katowic wykładają też w Gliwicach? ,
                      Bo jednak mam bliżej 8)
                      Z tego co wiem ktoś z nich organizuje jakieś spotkania w sklepie FOTO7 czy coś takiego, właśnie w Gliwicach.

Zamieszczone przez cood
                      nie daje mi spokoju ta szkoła, chyba dzis się wybiorę do nich aby dowiedzieć się coś więcej. mam nadzieję, ze maja jakieś materiały promo obszerniejsze nież na www

pozdrawiam

a.
                      I jak cood? Byłeś? Dowiedziałeś jczegoś?
                      PLFOTO

Komentarz

• cood
                        Coś już napisał
                        • 2006
                        • 94

bylem, ale w zasadzie nie wiedzialem o co spytac. hyhy. dowiedzialem sie tylko, ze jeszcze nie ma zbyt wielu zgloszen.
                        oplata 99 zl x 6 na semestr, przy jednorazowej wplacie 10% znizki.

mam tez ulotke z programem nauczania

historia mediow: I sem 18 godzin
                        fotografia reportazowa: I sem 18 godzin, II sem 36 godzin
                        pracownia fotografii: I sem 27 godzin
                        media a spoleczenstwo: I sem 18 godzin, II sem 18 godzin
                        prawo prasowe i autorskie: I sem 18 godzin
                        cyfrowa obrobka fotografii: I sem 18 godzin, II sem 27 godzin
                        public relations: II sem 18 godzin
                        warsztaty foto: I sem 18 godzin, II sem 36 godzin

chyba sie wybiore. kasa nie jest duza, a moze sie dowiem w koncu jak robic zdjecia.

a.
                        cood [czyt. kud]

Komentarz

• Madroz
                          Początki nałogu
                          • 2005
                          • 254

No... Ja już się zapisałem.
                          PLFOTO

Komentarz

• Patoo

Witam. Mam takie pytanie odnosnie tej szkoły , a konkretnie jej oddzialu w Gliwicach.Czy moze ktos wie co sie tam wyprawia na fotografii?? Innymi słowy: czy warto?? Z gory dzieki.

Komentarz

• Madroz
                              Początki nałogu
                              • 2005
                              • 254

Zamieszczone przez Patoo
                              Witam. Mam takie pytanie odnosnie tej szkoły , a konkretnie jej oddzialu w Gliwicach.Czy moze ktos wie co sie tam wyprawia na fotografii?? Innymi słowy: czy warto?? Z gory dzieki.
                              Miałem tylko doczynienia z oddziałem w Katowicach.
                              Ale raczej jest to szkoła dla początkujących.
                              PLFOTO

Komentarz

Pracuję...