targowisko zaczyna sie już za chwile - powiedzcie gdzie bedziecie mieszkać - chetnie sie dołacze do jakiegoś hoteliku w ludzkiej cenie w pobliżu lotniska lub w miejscu z dobrym dojazdem do niego.
ILA 2006 16-21 maja 2006
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Ja razem z Muflonem i ekipą EPGD (Gdańsk) będziemy mieszkać w Etap Hotel Schonefeld:
Lilienthalstrasse 18
12529 SCHOENEFELD
Tel: (+49)033762 55 57 20
Cena jest ludzka, ale z miejscami może być gorzej... -
-
Ja będę od piątku wieczór do poniedziałku rano. Nie pamiętam cen pokojów, ale zapewniam, że są wyjątkowo tanie jak na tą porę ;-) Do tego EPGD załatwili jakąś zniżkę grupową. Ale teraz możesz już naprawdę mieć problem ze znalezieniem miejsca.
Jakby co to ja najprawdopodobniej będę miał jedno miejsce wolne od niedzieli ;-) bo o ile pamiętam to Jerry zmywa się już w niedzielę?Komentarz
-
-
niestety jak sie mozna było spodziewać miejsc w pobliżu lotniska już nie ma - miały ze mna jechać jeszcze 3 osoby wiec durny czekałem aż sie wszyscy zdecydują zamiast sobie zamówić lokum od razu - najwyżej przenocuję u znajomych w Bernau - co prawda milej mi sie kjeździ w grupie niż samemu ale trudno jak ktoś gapa to nie sie męczy. Gdyby ktos w ostatniej chwili zrezygnowal to chetnie sie zapisze na miejsce w stadzie - ew bede miał 3 lub 4 miejsca w samochodzie z WarszawyKomentarz
-
Ha, w tym roku pierwszy raz w życiu zrobiłem ten błąd - oglądałem się na innych zamiast załatwiać wszystko sam. No i mam za swoje - Leeuwarden sobie obejrzę.. na zdjęciach w airlinersZamieszczone przez Broncobillyniestety jak sie mozna było spodziewać miejsc w pobliżu lotniska już nie ma - miały ze mna jechać jeszcze 3 osoby wiec durny czekałem aż sie wszyscy zdecydują zamiast sobie zamówić lokum od razu
Komentarz
-
W ktory dzien idziecie na pokazy?
Gdybyscie chcieli pozwiedzac Berlin to z checia oprowadze
Komentarz
-
Kamila: W niedzielę?Komentarz
-
Jerry, sie pytasz czy odpowiadasz?
Muflon, dzieki za Airfoto FAQ przydadza sie cenne rady
Komentarz
-
Kamila: to była jednoczesna odpowiedź i pytanie (do Ciebie i do reszty towarzystwa).
Ja nie wiem czy w niedzielę zostanę jeszcze na ILA (muszę wieczorem wrócić do WAW), więc kilka godzin w Berlinie chętnie spędzę...
Ale równie dobrze może to być sobota wieczór... Alexanderplatz by night... :-)Ostatnio edytowany przez Jerry99; 2792.Komentarz
-
Ja wylatuje dopiero w poniedzialek kolo 17 - takze jestem otwarty na propozycje :-D (choc wstepnie zakladalem calodzienny spotting na Schoenefeld ;-) - moze jakies ciekawe odloty beda)Komentarz
-
Jerry ja bede na pewno cala sobote na imprezie. Co do niedzieli to nie wiem jeszcze, bo mam ostatnio sporo pracy i nie wiem czy sie wyrobie. Nie wiem na ile znacie Berlina, ale z checia pokazalabym Kudamm, Alex, PotsdamerPlatz itp.
Muflon jezeli znudzi Ci sie Schönefeld to polecam Tegel. Tam mozna caly dzien spedzic na dachu budynku odpraw i polowac na ladujace/startujace pasazerskie.
A w piatek planujecie krecic sie po/przy lotnisku?
W tym roku chyba bedzie fajnie, bo przez caly tydzien cos szybkiego po niebie lata nawet nie mam szans zrobic zdjecia
W zeszlym roku tez byla fajna impreza, nawet duzych tlokow nie bylo przy barierkach, chociaz wstep tylko 1€ kosztowal.
Komentarz
-
Ja wolalbym sie specjalnie sam w miasto nie zaglebiac - nie znam terenu, a wylatuje tego samego dnia, roznie bywa ;-) Natomiast cala sobote i niedziele planuje raczej spedzic na pokazach.Zamieszczone przez KamilaMuflon jezeli znudzi Ci sie Schönefeld to polecam Tegel. Tam mozna caly dzien spedzic na dachu budynku odpraw i polowac na ladujace/startujace pasazerskie.
NiespecjalnieZamieszczone przez KamilaA w piatek planujecie krecic sie po/przy lotnisku?
Ja przylatuje w piatek wieczorem, a Jerry dopiero na sobote rano sie dotarga.
Komentarz
-
No to moze w sobote sie spotkamy
Ja bede obwieszona dwoma canonami i bede gadac po polsku, a Wy pewnie tez
Komentarz
Komentarz