Digital IXUSi foty do kompa...HELP ME!!

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pomozcie_mi_prosze

Digital IXUSi foty do kompa...HELP ME!!

Proszę o jak najszybszą pomoc-mam aparat digital IXUS i a na nim zdjecia...a jak mam je sciagnac na kompa? Wkladam kabelek USB do kompa i aparatu a tu nic!Sciagnelam 2 programy z netu na www.canon.com ale nie wiem czemu nie dzialaja ...moze nie mam wlasciwych?Nie wiem co mam robic powiedzcie dokladnie...Mam dostep do windows XP i 1998.
    bede wdzieczna za pomoc
  • FOTOGRAF
    Uzależniony
    • 2005
    • 762

Zamieszczone przez pomozcie_mi_prosze
    Wkladam kabelek USB do kompa i aparatu a tu nic!
    a po podlaczeniu aparatu, wlaczyles go?
    Canon? moze niedlugo!

Komentarz

• pazurek
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1294

fotograf: "bede wdzieczna za pomoc"

pomozcie_mi_prosze: a co na to instrukcja obslugi? nie ma moze w menu aparatu jakiegos przelaczania trybow komunikacji z PC? a moze trzeba na kompie odpalic "scanner and camera wizard"?

po drugie, polecam skorzystac z zewnetrznego czytnika kart - 100x lepsze rozwiazanie
      http://plfoto.com/4986/autor.html

Komentarz

• djmusik
        Dopiero zaczyna
        • 2005
        • 25

jako posiadacz ixuska mysle ze poprostu robisz cos nietak .. albo i tez kabel walniety masz.. ale nieprzypuszczajmy najgorszego ... opisz dokladnie co robisz a napewno bedziemy w stanie ci pomoc..
        eos 400d + efs 18-55 mm kit....

Komentarz

• mungo
          Uzależniony
          • 2006
          • 535

Jako posiadacz dokładnie tego samego modelu Ixusa, stwierdzam, że aby zrzucić foty, należy ustawić na tryb przeglądania zdjęć i włączyć aparat Oczywiście wcześniej podpinając go do kompa

Zaczątek portfolio: link

Komentarz

Pracuję...