proszę o opis custom functions C.Fn do EOS 350D do czego i z czym się je je.
proszę o opis C.Fn do EOS 350D
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
40D+BG-E2N+70-200/4+Tamron 28-75/2,8 580EX II"Lepiej milczeć i być podejrzewanym o głupotę niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości ..."
-
Zamieszczone przez GrzegorzS
a jest coś po polsku?Komentarz
-
Tak - polska instrukcja.40D+BG-E2N+70-200/4+Tamron 28-75/2,8 580EX II"Lepiej milczeć i być podejrzewanym o głupotę niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości ..."
Komentarz
-
-
ściągnij instrukcje i sobie poczytaj:Zamieszczone przez 1507proszę o opis custom functions C.Fn do EOS 350D do czego i z czym się je je.
HeniekKomentarz
-
kurde szukałęm w instrukcji i znalazłem tylko coś o blokowaniu lustra ale sprawdze jeszcze razKomentarz
-
Fakt, w instrukcji to jakoś olane jest z tego co pamietam. Ale powinieneś się dokumać. Słownik angielsko-polski + "ogólno" dostępna wiedza fotograficzna
Komentarz
-
Słabo pamiętasz ;-)Zamieszczone przez RaffFakt, w instrukcji to jakoś olane jest z tego co pamietam. Ale powinieneś się dokumać. Słownik angielsko-polski + "ogólno" dostępna wiedza fotograficzna
Od 148 strony polecam...40D+BG-E2N+70-200/4+Tamron 28-75/2,8 580EX II"Lepiej milczeć i być podejrzewanym o głupotę niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości ..."
Komentarz
-
Zamieszczone przez GrzegorzSSłabo pamiętasz ;-)
Od 148 strony polecam...
thx nie doczytałem
czy C.Fn 4 dotyczących nastaw ostrości, jakie mają praktyczny wpływ na jakość zdjęcia i kiedy stosowaćKomentarz
-
A widzisz, kiedyś szukałem ale w spisie rzeczy nie znalazłem. A tu masz - UZUPEŁNIENIA! Zresztą i tak nie potrzebowałem specjalnie. A papierowej instrukcji to nawet nie dostałem od Media Markt - widać nie dla idiotówZamieszczone przez GrzegorzSSłabo pamiętasz ;-)
Od 148 strony polecam...
Komentarz
-
To stwierdzenie czy pytanie?Zamieszczone przez 1507czy C.Fn 4 dotyczących nastaw ostrości, jakie mają praktyczny wpływ na jakość zdjęcia i kiedy stosowaćis SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...Komentarz
-
Zamieszczone przez Silent PlanetTo stwierdzenie czy pytanie?
pamyśl........... to pytanieKomentarz
-
W takim razie może być tylko jedna odpowiedz: TAKZamieszczone przez 1507czy C.Fn 4 dotyczących nastaw ostrości, jakie mają praktyczny wpływ na jakość zdjęcia i kiedy stosować
30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
a możesz udzielić więcej informacji?Zamieszczone przez Tomasz GolinskiW takim razie może być tylko jedna odpowiedz: TAK
Komentarz
Komentarz