View Full Version : Odstępy 1 min między wysyłaniem PM
Witam. Da się to jakoś ominąć? Jak wchodzę na PM to mam często dość dużo zapytań o obiektywy. Chcąc szybko i hurtem odpisywać, nie mam takiej możliwości, ponieważ odstęp między wiadomościami to 60 sekund i muszę czekać. W konsekwencji często nie odpisuję na niektóre pytania (z reguły gdy odpowiedź jest negatywna) co denerwuje i pytających i mnie. Da się to jakoś ominąć ?
mozesz jedna wiadomosc przeslac do 5 uzytkownikow na raz ;-) wiec chyba tylko tak mozesz to omijac srednio statystycznie wyjdzie 1 co 20sek. ale tylko wtedy kiedy sa takie same te odpowiedzi, co oczywiscie nie zawsze sie sprawdzi :-(
Nie chodzi mi o te same odpowiedzi do kilku osób...
Moze pisz jedna reka albo wymyslaj zdania wielokrotnie zlozone, tak zeby kazda z odpowiedzi zajela Ci wiecej niz 1 minute na przygotowanie. :twisted:
A serio to obawiam sie ze interwal antyfloodowy jest nalozony odgornie na wszystkich uzytkownikow i nie da sie go zniesc dla wybranych. Jedyne co to moze udalo by Ci sie uprosic moderatorow (admina?) o zmniejszenie go np. do 20 czy 30 sekund.
Imho nie przejdzie, nawet moderatorzy maja to ograniczenie.
Mnie ten problem nigdy nie dotknal... ale zawsze jakas silna grupa spoleczna z poparciem moze sprobowac wywrzec wplyw na Hazana by zmienil np na 30 sekund. A Hazan odpowie tak lub nie :twisted: .
PW jest do wiadomosci wewnatrz forum - reszte mozna zawsze mailem wysylac :)
Apeluję ponownie. Nie da się nic z tym dziadostwem zrobić? Musze odpisać na kilkadziesiąt PM i kur..cy dostaję :( Czekaj 1 minute, czekaj 1 minute.... :( :( :(
Cichy, moze jakis % na rzecz forum od obrotow i Hazan zmieni na 15s? :mrgreen:
Zartuje se :)
Cichy, moze jakis % na rzecz forum od obrotow i Hazan zmieni na 15s? :mrgreen:
to może.... zapraszam Cię do naszej kwesty http://allegro.pl/item118436429_smycz_canon_board.html jeszcze zostało parę dni...
Cichy - to moze taki motyw:
W firefoxie wejdz na liste PMów z pytaniami i kliknij "odpowiedz" po kolei na linkach - target linku w nowej zakładce. Przygotuj sobie wiadomości do każdego i potem możesz bezstresowo klikać w WYŚLIJ w losowym tabie co kilka minut.
Wczesniej polecam zrobic CTRL+C - tak na wszelki wypadek :)
wystarcza to co jest, dla jednego hurtownika nie ma co modyfikowac PM, bo sa tez natretni userzy ktorzy wysylaja PM ze spamem :-(...
tak wiec cichy pogadaj z Hazanem o statusie "zlotego sponsora forum" i wtedy moze ci zwiekszy PM ;-)
Czyli generalnie jest taka możliwość? To może odrazu załączyć tą opcję dla wszystkich np. z postami powyżej, dajmy na to, 1000 szt.
Ci najprawdopodobniej będą na tyle wiarygodni, że SPAM'em nie będą się zajmować.
Czyli generalnie jest taka możliwość?
wszytko jest kwestia czasu i pieniadzy :mrgreen: - nie wiesz o tym - przeciez forum to php... napewno za odpowiednia oplata da sie to zcustomizowac :mrgreen:
to może.... zapraszam Cię do naszej kwesty http://allegro.pl/item118436429_smycz_canon_board.html jeszcze zostało parę dni...
Skoro ta smycz ma takie powodzenie, to może wystawię swoją? Poza tym 50 pln już rzuciłem na forum, jesli będzie to proporcjonalnie mało to rzuci się jeszce.
Skoro ta smycz ma takie powodzenie, to może wystawię swoją? Poza tym 50 pln już rzuciłem na forum, jesli będzie to proporcjonalnie mało to rzuci się jeszce.
Smycz jest tu TYLKO dodatkiem celem jest zbiórka pieniędzy... czyli KWESTA na rzecz forum. Kazdy kwestujący jest mile widziany
Smycz jest tu TYLKO dodatkiem celem jest zbiórka pieniędzy... czyli KWESTA na rzecz forum. Kazdy kwestujący jest mile widziany
Co to za kwesta jak tylko pieniądze od 1 osoby wchodzą w gre. Kwesta polega na tym, że jest więcej niż 1 kwestujący..
trudno jest się z tym twierdzeniem nie zgodzić
|