350D - dostępność w sklepach

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Fan nr 1
    Początki nałogu
    • 2005
    • 284

350D - dostępność w sklepach

Witam

Planuję zakup 350D, niestety w sklepach praktycznie go nie ma . Dotyczy to też innych modeli Canona. Sprawdzałem w Foto Jokerze, w Saturnie i w Media Mark. W każdym z tych sklepów półki uginały się od Nikonów i Minolt. Wychodzi na to, że 350D dostępny jest tylko w sklepach internetowych . Ciekawi mnie czy tak jest również w innych regionach Polski.
    Moja galeryjka na CB
  • kami74
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1492

W FJ w Wawie jest i to na promocji po 2999 PLN. w MM rzeczywiście nie widziałem od dawna
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• Robson01
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1574

W "moim" sklepie w Kielcach są wszystkie modele, oprócz 20D no i oczywiście jedynek (tylko na zamówienie).
      Canon
      Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Komentarz

• Kubak82
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 2348

potwierdzam, widzialem go w FJ w Realu (pogranicze Myslowic i Katowic)..nie pamietam juz po ile ale moze promocje sa ogolnopolskie i tez za 2999 ??

Komentarz

• Tomasz1972
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 3042

Myślę że brak 350D w sklepach to nic innego jak polityka cenowa CANON POLSKA .
          Kto kupi EOS 350 D za 3 299 zł lub kita EOS 350 D/18-55 za 3 799 zł skoro na allegro jest dużo taniej ? Dlatego sklepy niechętnie zamrażają kasę w niechodliwym towarze.
          W FJ to 2999 zł to pewnie cena wyprzedażowa , by pozbyć się zalegającego towaru .

Komentarz

• kami74
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1492

Tyle że to samo mozna powiedziec o wszystkich aparatach na rynku.
            5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
            MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• Fan nr 1
              Początki nałogu
              • 2005
              • 284

U nas w Bielsku są dwa FJ i w obydwóch 350 D w cenie 2999 występują jedynie na plakacie reklamowym.
              Moja galeryjka na CB

Komentarz

• MMM
                Pełne uzależnienie
                • 2006
                • 4250

W MediaMarkt leży za 2990PLN (KIT)
                A tak nawiasem mówiąc, to trochę przesadzają z tą ceną. Szczególnie w porównaniu do D50.
                Digart

Komentarz

• Kubak82
                  Pełne uzależnienie
                  • 2006
                  • 2348

Zamieszczone przez MMM
                  A tak nawiasem mówiąc, to trochę przesadzają z tą ceną. Szczególnie w porównaniu do D50.
                  w koncu to CANON a nie N... :wink:

Komentarz

• al9
                    Dopiero zaczyna
                    • 2006
                    • 48

Zamieszczone przez Tomasz1972
                    Myślę że brak 350D w sklepach to nic innego jak polityka cenowa CANON POLSKA .
                    Kto kupi EOS 350 D za 3 299 zł lub kita EOS 350 D/18-55 za 3 799 zł skoro na allegro jest dużo taniej ? Dlatego sklepy niechętnie zamrażają kasę w niechodliwym towarze.
                    W FJ to 2999 zł to pewnie cena wyprzedażowa , by pozbyć się zalegającego towaru .
                    Kto kupi?
                    na przykład ja. potrzebuje fakturę i gwarancję. W szczecinie wszędzie włącznie z MM aparat jest dostepny. w zestawach bez gripów..
                    Pozdr
                    al

Komentarz

• SimOn!
                      Początki nałogu
                      • 2005
                      • 371

No wychodzi ze 350D + grip na allegro jest w takiej samej (albo nawet nizszej) cenie jak sam kit w MM czy innym FJ
                      podpis...

Komentarz

• Fan nr 1
                        Początki nałogu
                        • 2005
                        • 284

Zamieszczone przez SimOn!
                        No wychodzi ze 350D + grip na allegro jest w takiej samej (albo nawet nizszej) cenie jak sam kit w MM czy innym FJ
                        Przecież gdyby na allegro nie było taniej niż w normalnych sklepach to mało kto by tam kupował.
                        Szukam sklepu gdzie fizycznie stoją 350-tki bo muszę przekonać małżonkę, że aparat, który chcę kupić nie jest wcale taki duży i ciężki :grin: .
                        Moja galeryjka na CB

Komentarz

• SimOn!
                          Początki nałogu
                          • 2005
                          • 371

Zamieszczone przez Fan nr 1
                          Przecież gdyby na allegro nie było taniej niż w normalnych sklepach to mało kto by tam kupował.
                          Szukam sklepu gdzie fizycznie stoją 350-tki bo muszę przekonać małżonkę, że aparat, który chcę kupić nie jest wcale taki duży i ciężki :grin: .
                          Hhehe znaczy macanki musza byc przed zakupem :wink: to tlumaczy wszystko...:razz:
                          podpis...

Komentarz

• Kubak82
                            Pełne uzależnienie
                            • 2006
                            • 2348

Zamieszczone przez SimOn!
                            tyle ze w 99% bez paragonu, gwarancji (ew. jest "sklepowa" ale czy handlarz nie zwinie interesu za miesiac - pewnosci nigdy nie ma)..czasem wiec taki zakup moze okazac sie duzo, duzo drozszy, gdy przyjdzie do naprawy aparatu..a grip - oryginal czy "dedykowany do 350d"??bo to tez wplywa na cene..

Komentarz

• ErnestPierwszy
                              Uzależniony
                              • 2006
                              • 734

Dlatego ja kupiłem swojego Kita w sklepie internetowym.
                              Naprawdę warto, cena 2779 zł i dostawa w 24h. Tak ! Zamówiłem w środę o 23.30 i w piątek rano już był.
                              Dostajesz numer przesyłki i możesz śledzić jej podróż.

Aha płaciłem PRZY odbiorze, zero kosztów wysyłki. Dla mnie super.
                              Sprzęt nowy, niemacany, kompletny z fakturą i gwarancją (CanonPolska).

Rozważalem zakup w FJ, ale 2990-2779=211 czyli prawie karta CF2GB (kupiłem za 248 zł elite pro razem z KIT-em).
                              Czego chcieć więcej?

Komentarz

Pracuję...