Wesolych Swiat :-(
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Widzialem to na żywo w TVN24 ....
spieprzam stąd .... buce Nacjonaliści Ludowo-Chrześcijańscy nawet straszny Girertych czuje co się kroji
mam nadzieję że utopią się we własnym szambie ... i to szybko -
Raz zdobytej władzy nigdy nie oddamy.. Snowboarder, teraz to się musisz przyłączyć do "Polski-solidarnej" i przysłać nam z hameryki wszystkie Twoje L-ki bo jak nie, to Cię od forum odetniemy
. Dla wszystkich Twoich L-eknie starczy. Ja mogę to co jest sprawiedliwie podzielic pomiędzy siebie i grono wybranych zasłużonych kolegów. Kto nie bedzie zadowolony z podziału niech lepiej siedzi cicho i się nie odzywa i nie robi medialnej nagonki burżuj jeden bo mu kita w d.. wsdzimy. Wersalu tu wiecej nie będzie. Howgh.
Komentarz
-
-
-
A ja się nie boję
Przeżyłem wielu "fajnych" towarzyszy - Jaruzela, Millera i "Kwaśnego". Zresztą to i tak były "luzy". Platforma dała popis partykularności. Od Olejniczaka Boże broń. Kaszana polityczna ot, co! Popmart - gdzie deptasz? W socjalistyczną Europę czy za ocean?
Komentarz
-
-
jeżeli Europa jest socjalistyczna to ja jestem socjalistą ....
poza tym wszelkiej maści kwachy milery pawlaki czy tuski to ELITA przy tym co się dzieje teraz ...
Zamieszczone przez nastierludowo-chadeccy, a raczej pseudo chadeccy
chadecy = Chrześcijańscy-Demokraci to oznacza ten skrót ja się sprzeciwiam bo nijak ten drugi człon mi nie pasuje zreszta pierwszy też średnio ...Komentarz
-
-
-
Już to zauważyłem.Zamieszczone przez popmartjeżeli Europa jest socjalistyczna to ja jestem socjalistą ....
BTW. Wiecie, że Papież Pius XII obłożył ekskomuniką wszystkich członków partii komunistycznych?
Przecież to demokraci pełną gębą. I to jest ich głowna wada. Chcą całą Polske poddać kontroli demokratycznej: banki, szkoły, urzędy, telewizję. Niektórzy chyba zapominają, czym jest właściwie demokracja...Zamieszczone przez popmartchadecy = Chrześcijańscy-Demokraci to oznacza ten skrót ja się sprzeciwiam bo nijak ten drugi człon mi nie pasuje zreszta pierwszy też średnio ...30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
Taa, niektórzy o wielu rzeczach zapominają. O wielu nigdy nie wiedzieli, albo wiedzieli po swojemu.
Retoryka, retoryka
Tkliwa nielogika
Maprawdologia i bal
Komentarz
-
mam w dupie papieży i ich ekskomuniki .... a socjalizm kolego to nie komunizm ... socjalizm to czysta nauka kościoła .... choć się do tego wprost nie przyznają ...
Napisałem zresztą "jeżeli" a dalej to już taka gra słowna ........ bo nie uważam że Europa jest socjalistyczna jeżeli już to ma pewne cechy socjalne i to te lepsze z całej puli ....\Ostatnio edytowany przez popmart; 3267.Komentarz
-
Jakby było miło, gdyby tak ortograficznie
Czyli sam masz siebie w "poważaniu". I to najgłębszym. Odnoszę nieodparte wrażenie, że w dupie masz wiele rzeczy, w głowie niestety sporo mniej
Komentarz
-
szkoła óczyZamieszczone przez popmartmam w dupie papierzy i ich ekskomuniki .... a socjalizm kolego to nie komunizm ... socjalizm to czysta nauka kościoła .... choć się do tego w prost nie przyznają ..
..reszty nie skomentuje - szkoda klawiatury..a moze klawiatóry??
Komentarz

Komentarz