Szukam serwa na galerię zdjęć najlepiej free

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • stdanielo
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1081

Szukam serwa na galerię zdjęć najlepiej free

Jak w temacie, może coś wiecie, mój admin, rzucił pracę i konto poszło szczekać. A przydałoby się zrobić jakąś galeryjkę. Z góry dzięki i pozdrawiam.

Daniel
    www.kondereszko.pl
    https://www.flickr.com/photos/stdanielo/
  • TOKIN
    Początki nałogu
    • 2005
    • 353

www.fotopic.net

Nie wiem czy o coś takiego Ci chodzi ale zajrzeć możesz - ja tam mam swoje kolekcje, w miarę możliwości uzupełniam. Całkowicie free - 250mb do wykorzystania.
    Chyba zapuszczę brodę, pomaluję ją na zielono i wyjadę gdzieś w Bory Tucholskie - nikt mnie nie znajdzie!

Komentarz

• stdanielo
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1081

TOKIN'ka dzięki śliczne, działa i do tego ma full opcji, teraz tylko zdjęcia dodawać.

Pozdrawiam
      www.kondereszko.pl
      https://www.flickr.com/photos/stdanielo/

Komentarz

• ripek
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1486

ovh.pl - 60free
        Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Komentarz

• TOKIN
          Początki nałogu
          • 2005
          • 353

Zamieszczone przez stdanielo
          TOKIN'ka dzięki śliczne, działa i do tego ma full opcji, teraz tylko zdjęcia dodawać.

Pozdrawiam
          Nie ma za co.
          Jeśli mogę doradzić, to dodawaj zdjęcia tematycznie, tak aby pasowały do jednej kolekcji (potem możesz do niej wrócić i dodać ponownie - odjąć też. Z mojego doświadczenia wynika, że jeśli za jednym razem uploaduję zdjęcia, które są przeznaczone do różnych tematycznych kolekcji, to potem robi się nieżły bigos.
          Na początku bądź przygotowany że każą Ci chwilę odczekać na "approving" (dostaniesz maila) potem idzie automatycznie z reguły
          Chyba zapuszczę brodę, pomaluję ją na zielono i wyjadę gdzieś w Bory Tucholskie - nikt mnie nie znajdzie!

Komentarz

Pracuję...